AIRTOX er dansk design, når det er allerbedst. AIRTOX tænker i nye baner, og udstyrer deres sikkerhedssko med de mest banebrydende og innovative teknologier på markedet. Og det bedste af det hele? Skoene ligner mest af alt et par helt almindelige moderne sneakers. Derfor tiltaler AIRTOX både unge og ældre, der hverken ønsker at gå på kompromis med sikkerhed, stil, kvalitet eller komfort.

Produkter

Filtre

Et opgør med de klassiske sikkerhedssko


Alt design, produktudvikling og forskning relateret til sikkerhedssko fra AIRTOX udføres i Danmark, hvor nye teknologier løbende bliver gennemtestet i de mest ekstreme miljøer – kun på den måde kan virksomheden sikre sig, at alle sikkerhedssko og teknologier altid performer præcist, som de skal. AIRTOX har altid skarpt fokus på kvalitetssikring, udvikling og integration af fremtidens trends og teknologier i virksomhedens arbejde.

 

 

3 grunde til at vælge AIRTOX

 

  • AIRTOX leverer sikkerhedssko i absolut topklasse
  • AIRTOX benytter sig udelukkende af de nyeste, bedste og mest gennemtestede teknologier
  • AIRTOX giver dig både funktionalitet, design, komfort og sikkerhed

 

 

Sikkerhedssko af højeste kvalitet

 

Sikkerhedsskoene fra AIRTOX føles langt fra som almindelige sikkerhedssko, og det er netop hele pointen. Når du har AIRTOX på fødderne, skal det først og fremmest føles som om, at du går rundt i almindelige sneakers, og du kan trygt stole på, at sikkerheden, trods det lette materiale og den unikke pasform, selvfølgelig er helt i top. 

AIRTOX vil ændre hele din oplevelse af at arbejde iført sikkerhedssko, og du kan selv opleve det ved at finde dine nye sikkerhedssko her hos Faisto, hvor vi har samlet de bedste modeller fra AIRTOX’ forskellige kollektioner. Gå på opdagelse i udvalget, og find de sikkerhedssko, der passer lige nøjagtigt dig.

 

 

Sikkerhedsskoene fra AIRTOX kommer i flere kollektioner:

 

AIRTOX M-serie: Den mest avancerede kollektion af sikkerhedssko fra den danske producent. Kollektionen er proppet med de allernyeste teknologier – herunder det revolutionerende WHITELAYER®-sømværn, der repræsenterer den nyeste generation inden for anti-penetrering. Skoene i M-serien har ligeledes en stødabsorberende ydersål med et tyndt lag NRT-gummi, der kan modstå olie, brændstof og varme helt op til 300˚C, hvilket gør dem særligt ideelle til arbejde i varme miljøer.

AIRTOX T-serie: T-serien bliver også kaldt Trans-Am serien og er den nyeste serie fra AIRTOX. T-serien har alle den nye Trans-Am AIR sål. T-serien er kendetegnet ved en række fordele som fx WHITELAYER® der er stærkt som stål, men blødt som en klud. WHITELAYER® sikrer dig en fleksibel sko, som du normalt kun ville finde i et par almindelige sneakers - ikke i et par sikkerhedssko.
T-serien har også opgraderet deres ydre materiale med en ny type microfiber-materiale. Materialet tilbyder både en let vægt, god åndbarhed og så er det vandafvisende.

AIRTOX S-serie: Sikkerhed og professionelt fodtøj på et helt nyt niveau. Her optræder hverken tunge, klodsede eller ubehagelige sikkerhedssko, men derimod sko der både er åndbare, fleksible og lette. Skoene er udstyret med det innovative POWERBREEZE®-ventilationssystem, der sikrer en høj åndbarhed samt den patenterede AIR-System-mellemsål, der består af luftceller, som sprøjtes ind i sålen for at skabe den letteste sko med den højst mulige komfort.

Airtox Y-serie: AIRTOX’ eneste kollektion af sko uden sikkerhed. Serien består på nuværende tidspunkt af to unisex-modeller: YY2 med traditionelle snørebånd og YY22 med det unikke snøresystem UTURN®, som gør det hurtigt og nemt at komme ned i og ud af dine sko på få sekunder. Skoene i Y-serien kan bruges, når rigtige sikkerhedssko ikke er nødvendige eller påkrævede, men du stadig ønsker optimal åndbarhed, komfort og ekstra skridsikkerhed.

Med et par sikkerhedssko fra AIRTOX er dine fødder med andre ord i komplet sikkerhed. AIRTOX leverer sikkerhedssko i en exceptionel kvalitet og komfort, men alligevel er skoene stilede, og i et design der gør, at du kan anvende dem overalt.

AIRTOX MR2 er en populær model fordi den netop (ligesom alle AIRTOX sikkerhedssko) ligner en almindelig sko, men har alle AIRTOX’ fordele. Desuden har denne sko den nyeste teknologi POWERBREEZE®, der sikrer dig en konstant luftstrøm. MR2 er altså en sikkerhedssko, der er god til de lange arbejdsdage på byggepladsen - især om sommeren.

 

 

De forskellige teknologier fra AIRTOX:


POWERBREEZE® er et højteknologisk materiale, der er designet til at give en maksimal luftmængde og åndbarhed, i hvert produkt det bruges i. POWERBREEZE® sikrer temperaturregulering, så du ikke bliver overophedet - uanset hvor hårdt dit arbejde er. POWERBREEZE® bruges i den øverse del af skoen, for at sikre en konstant luftstrøm.
Alle mennesker har 2-5 millioner svedkirtler i hele kroppen - og 250.000 af dem er placeret i fødderne. Der er altså en grund til at vi ofte får varme fødder og begynder at svede. POWERBREEZE® indeholder et mikro-stof, der hjælper med at styre sved og hele tiden opretholder en tør følelse.
AIRTOX har gjort det til deres mission at sikre, at deres teknologier giver dig de bedste resultater. POWERBREEZE® er en helt ny type system af åndbarhed. Teknologien gør, at dine fødder holdes helt tørre. POWERBREEZE® garanterer det højeste niveau af åndbarhed og luftcirkulation - uanset hvad du gør. POWERBREEZE® er lavet til at tilpasse sig dine behov, så det ikke bare bliver endnu en beklædningsgenstand, men faktisk et par sko der gør hverdagen mere behagelig for dig.
POWERBREEZE® er altså med til at opretholde en høj åndbarhed, så du holder dine fødder tørre og friske hele dagen.


WHITELAYER®
er et unikt materiale, der for første gang nogensinde bliver brugt i sikkerhedssko. WHITELAYER® er et af de mest unikke materialer på markedet og opfundet af European Tech Group. Materialet er udviklet til den amerikanske hærs specialstyrke (Navy Seals), der har testet og brugt WHITELAYER® i årevis. WHITELAYER® er det nye sømværn, og hvor det før i tiden var kevlar der var det nyeste og letteste, har WHITELAYER® nu taget over. WHITELAYER® er hele 55 gange lettere end kevlar og 15 gange stærkere end stål, men blødt som en klud. WHITELAYER® er fremstillet af verdens stærkeste filt: Dynema, der blandt andet bliver anvendt til sikkerhedsbeklædning. 
WHITELAYER® er et materiale, der har mange fordele: 

 

  • Det er utrolig modstandsdygtigt
  • Det er super let
  • Det har stor fleksibilitet, er blødt og har en perfekt energiabsorption

Hovedopgaven for en AIRTOX sikkerhedssko er selvfølgelig at sørge for, at dine fødder er sikre. WHITELAYER® giver dig både fuld sikkerhed og fleksibilitet. WHITELAYER® er gennemtestet, og materialet forbliver holdbart. WHITELAYER® bevarer alle sine anti-penetrationsfunktioner selv under trykket af en person på 100 kg. Med andre ord: WHITELAYER® er ekstremt beskyttende, og samtidig er materialet så blødt og fleksibelt, at det nemt kan være i skoens sål. Dermed opnår du en både lettere og mere fleksibel arbejdssko. WHITELAYER® ligger lige under skoens indersål og sikrer, at du har en bedre fleksibilitet i skoen. Du opnår dermed en bedre ergonomisk pasform og du vil helt sikkert kunne mærke, at en AIRTOX sko med WHITELAYER®  er lettere og langt mere fleksibel end andre sikkerhedssko på markedet. 

UTURN® er et supergodt alternativ til de klassiske snørrebånd. UTURN® blev designet af AIRTOX med henblik på, at kunne tage sine sko hurtigere af og på. UTURN® gør det nemt at stikke direkte i skoene, og du er sikret aldrig at falde i et snørrebånd, der er gået op.
UTURN® er utrolig simpelt at bruge: drej mod højre for at stramme skoen og drej til venstre for at løsne lidt - eller helt, så du kan tage dem af.
Med UTURN® er du sikret, at skoen hele tiden bliver, hvor du ønsker, da den ikke kan løsne sig som snørrebånd kan, du er altså sikret at dine sko ikke pludselig sidder løst.
AIRTOX SR55 er en populær model fra AIRTOX med UTURN®. Sikkerhedsskoen er både syre-/brændstof- og varmebstandig op til 150° og Condura-overlaget gør, at du hele tiden får god ventilation og åndbarhed.

AQUA-CELL® er et materiale der giver dig 100% vandtæthed og samtidigt en fremragende åndbarhed, en kombination der ellers næsten er umulig at finde. AQUA-CELL® virker også i helt ekstreme vejrsituationer. Du er med AQUA-CELL® sikret tørre og friske fødder hele dagen.
AQUA-CELL® er designet med 3 hovedfunktioner:

  • Ekstra god åndbarhed
  • 100% vandtætte
  • 100% vindtætte

AQUA-CELL® sikrer dig, at åndbarheden er i konstant cirkulation, hvilket gør, at du også undgår at der sætter sig fugt på indersiden af dine sko. Membranet i AQUA-CELL® er så veludviklet, at fugt og sved omdannes til damp, der kan fordampe ud gennem membranet. AQUA-CELL®-membranet viser sig at virke perfekte i alle slags vejrsituationer - varme, regnvejr eller sne. 

AQUA-CELL® beskytter dine fødder og fjerner samtidigt damp, så dine fødder forbliver tørre, varme og komfortable - hvad end du gør og hvorend du er.

 

 

Meget mere end en sikkerhedssko


AIRTOX sikkerhedssko giver dig altså den perfekte kombination af de nyeste teknologier, kvalitet og et moderne design. AIRTOX’ sko er udviklet udelukkende med de bedste teknologier og materialer. Ved at benytte både ny teknologi og gode materialer i alle AIRTOX’ produkter er du sikret fodtøj med mange fordele. Det er rent faktisk lykkedes AIRTOX at skabe sko, der er både lette, atletiske og ekstremt behageligt - men fortsat har de en sikkerhed ud over det sædvanlige. Det er nu muligt, at få et par sikkerhedssko uden at de behøver være hverken tunge, klodsede eller ubehagelige.

 

 

AIRTOX sokker


AIRTOX har naturligvis også udviklet sokker, der passer perfekt sammen med dine AIRTOX sikkerhedssko. Med et par AIRTOX Absolute vil du give dine fødder den optimale komfort.
Sokkerne har Cool&Me®-system, der sørger for, at fugten bliver ledt væk fra dine fødder. Dette sker via kanalerne i sokkernes specielle tekstilfibre, så dine fødder kan opretholde en optimal temperatur og forblive tørre. Sokkerne har ingen irriterende søm der kan sidde og irritere eller danne vabler.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering