Et par arbejdsbukser er helt sikkert en god investering. Arbejdsbukser er både slidstærke, behagelige og gør samtidig, at du kan holde styr på både skruer, bits, tommestok m.m. Hos Faisto finder du et bredt udvalg af både bukser, shorts og knickers fra de kendte mærker Snickers, Carhartt og Helly Hansen Workwear.

Produkter

Filtre

3 fordele ved arbejdsbukser

 

  • De er slidstærke, og tåler at blive brugt hver dag
  • De har mange praktiske lommer til fx værktøj, blyanter, skruer m.m.
  • Arbejdsbukser bliver bedre og mere behagelige med tiden

Arbejdsbukser er gået fra at være de klassiske ‘trafikbukser’ i orange eller gul med reflekser og store tunge kanvasbukser, til at være langt mere lette og egentlig fremstå som et par ganske almindelige bukser. Mange bruger også arbejdsbukser som friluftsbukser netop pga. arbejdsbuksernes mange kvaliteter og enorme slidstyrke.
Hos Faisto finder du arbejdsbukser fra de anerkendte mærker Snickers, Carhartt og Helly Hansen Workwear. Tre mærker der alle er af utrolig høj kvalitet.

Arbejdsbukser er ikke kun praktiske, de er også virkelig behagelige at have på. Du vil opleve, at de kun bliver bedre med tiden, fordi stoffet bukserne er fremstillet i, vil blive blødere for hver gang du bruger eller vasker dem.

 


Vælg den rigtige størrelse


Det er forskelligt fra mærke til mærke, hvordan størrelsen er angivet. Derfor har vi hos Faisto valgt at oversætte arbejdsbuksernes størrelse til alm. jenasstørrelse (mænd) med W/L. Du kan altså både se det enkelte mærkes størrelse og almindelig jeansstørrelse. Dvs.: Kender du eksempelvis din Snickers-størrelse i arbejdsbukser, så køb dem i den størrelse du plejer, men er det første gang du køber så tag udgangspunkt i din jeansstørrelse og vælg dén. Du kan også altid benytte de enkelte brands størrelsesguide. Er du i tvivl om din størrelse, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 89 88 58 90 eller kundeservice@faisto.dk - så skal vi nok hjælpe dig.

 

 

Hvilke arbejdsbukser skal du vælge?


Der er mange former for arbejdsbukser. Husk derfor altid at vælge en model der passer til dig og dine behov. Er du i tvivl om, hvor meget du skal bruge dine arbejdsbukser - eller hvad du skal bruge dem til, så bare køb dem med lidt ekstra fordele. Det er sjældent man fortryder en ekstra lomme eller plads til fx knæpuder.
Skal du primært bruge dine arbejdsbukser om sommeren så vælg evt. shorts eller knickers.

 

 

Arbejdsbukser med plads til knæpuder


Arbejdsbukser med plads til knæpuder er geniale til dig, der fx skal lægge fliser eller udføre meget havearbejde. Bukserne har plads til en pude på hvert knæ, så du beskytter dine knæ mod det hårde arbejde. Du kan sagtens bruge bukserne uden knæpuder også. Uanset om du har mange timers arbejde, der kræver at du er på dine knæ, eller det blot er få gange i løbet af en dag, så er knæpuderne med til at skåne dine knæ. Arbejdsbukser med plads til knæpuder er helt sikkert en god investering, hvis du ved du senere skal arbejde i den lave højde ved fx havearbejde, malerarbejde, skifte dæk m.v.

 

 

Arbejdsbukser med hængelommer


Hængelommerne er gået fra at være de her store lommer, der hænger uden på bukserne og ofte irriterer, til at være mere diskrete. Alle nye arbejdsbuksers hængelommer kan nemt kommes ned i de almindelige sidelommer, så de sidder skjult og ikke generer. Dog er hængelommerne utrolig praktiske. Hængelommer gør, at du kan have dit værktøj lige ved hånden i alle situationer. Så slipper du eksempelvis for, at skulle op og ned af en stige, ind og ud af huset og frem og tilbage til varevognen. Hængelommer giver dig mere plads til ekstra værktøj, så du kan blive på dit arbejdssted uden hele tiden at skulle hente værktøj et andet sted.

 

 

Arbejdsshorts


På arbejdsdage i sommervarmen er arbejdsshorts et must have. Arbejdsshorts er udviklet i stærke materialer, men er samtidigt åndbare, så du er sikker på at komme lettere af med varmen. På arbejdsshorts finder du fortsat en masse praktiske lommer, så du fortsat kan have dit værktøj med dig rundt fra opgave til opgave.

 

 

Arbejdsknickers


Er det en varm arbejdsdag, men ved du at du skal lave opgaver, hvor du er på dine knæ, så er et par knickers ideelle. De gør, at du lettere kan komme af med varmen, men at du fortsat er beskyttet på dine knæ.

 

 

Arbejdsbukser til børn


Det er ikke kun for voksne, at det er vigtigt med et par gode arbejdsbukser. Det er også noget børn vil have stor glæde af. Der laves heldigvis også arbejdsbukser til børn i alderen 2-10 år. Arbejdsbukser til børn er geniale da de (og du) ikke skal tænke over om bukserne kan holde til arbejdet, da de er både slidstærke og behagelige at have på. Samtidig synes de fleste børn, at det er fedt at få noget ordentligt udstyr og dermed være en større del af projekterne.
Hos Faisto finder du arbejdsbukser fra Snickers til børn, som helt sikkert vil falde i langt de fleste børns smag. Der er plads til div. håndværktøj, der er hængelommer og så har bukserne et praktisk bælte.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering