Arbejdssko, arbejdsstøvler og gummistøvler - uanset hvad du er på udkig efter, så har Faisto havd du har brug for. Se vores store udvalg af arbejdssko-/støvler fra både Airtox, HKSDK og NokNok og støvler fra SikaFootwear.

Produkter

Filtre

Hvorfor købe et par sikkerhedssko eller sikkerhedsstøvler?

Der er flere fordele ved at købe fodtøj med sikkerhed. Ud over sikkerheden har sko og støvler i denne kategori nemlig en lang række fordele. Fodtøjet er udviklet med henblik på både komfort, og tanke på at de skal være robuste - altså fodtøj der holder længe. Både sko og støvler med sikkerhed er også udviklet til, at du skal kunne holde til at have dem på længe - fx en hel arbejdsdag i alle typer af miljøer. Derfor har alt fodtøj med sikkerhed også ekstra god udluftning. 

Du kan måske tænke, at skoene eller støvlerne er tunge pga. den sikkerhed der sidder i dem. Det er de ikke. Sko og støvler er sikret med en tåkap og et sømværn i selve sålen, der ud over kan de have en belægning der sikrer mod syre, regn eller kogende vand. Alle sikkerhedssko vi sælger her hos Faisto er fra firmaet Airtox. Airtox bruger udelukkende de nyeste teknologier og A-klasse materialer, så du er sikret de absolut bedste og letteste materialer på markedet. Førhen var en sål med sømværn stivere og tungere, men med Airtox Whitelayer-teknologi er den blød som en klud, men alligevel den mest sikre sål på markedet. Du kan læse mere om alle Airtox teknologier nederst på siden her

Har du et arbejde der kræver sikkerhedsfodtøj, er det vigtigt, at du får købt et par inden der sker en unødvendig skade. Sikkerhedssko koster ca. mellem 500-1900 kr. Vælg en sko der opfylder de krav du har brug for.

 

Fire essentielle spørgsmål

Her er fire spørgsmål der er gode at stille dig selv, inden du investerer i et par sikkerhedssko- eller støvler:

  • Hvor meget vejer skoen/støvlen?
  • Skal de være med almindelig snørre eller U-Turn system?
  • Kan skoen tåle syre og varme?
  • Er skoen skridsikker? 

Er du i tvivl om, hvilket fodtøj der er det bedste for dig, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 89 88 58 90.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering