Der findes opgaver inden for håndværk og gør-det-selv, hvor sikkerhedssko ganske enkelt er en nødvendighed. Mangler du et par nye sikkerhedssko, kan du finde sikkerhedssko til alle behov her hos Faisto, hvor vi blandt andet forhandler modeller fra kendte mærker som HKSDK, Airtox og NOKNOK. Vi har både almindelige sikkerhedssko samt sikkerhedstræsko, sikkerhedssandaler og sikkerhedsstøvletter. Hvilken sikkerhedssko er din foretrukne type?

Produkter

Filtre

Hvilke sikkerhedssko passer bedst til mine behov?

Sikkerhedssko er ikke bare sikkerhedssko, og det kan derfor være lidt af en opgave at skulle udvælge dine nye sikkerhedssko blandt de mange muligheder fra Faisto. Du bør dog først og fremmest tage udgangspunkt i de konkrete behov, som dine sikkerhedssko skal kunne opfylde. Her er nogle af de overvejelser, du kan gøre dig i forbindelse med valg af sikkerhedssko:

 

  • Beskyttende funktioner: Det er ikke alle sikkerhedssko, der yder samme beskyttelse, og særligt hvis du arbejder i enten våde eller varme omgivelser, eller du håndterer mere eller mindre farlige materialer eller skarpe genstande i det daglige, kan det være en god idé at tænke over ekstra beskyttende funktioner i dine sikkerhedssko. Skal de eksempelvis være beskyttende mod høj varme eller resistente over for syre og benzin? Skal de have ekstra tå-beskyttelse eller måske være udført i vandtæt materiale? Der kan være mange faktorer, der afgør, om dit bekendtskab med dine sikkerhedssko bliver en succes, og den enkelte skos særlige kendetegn og funktioner er bestemt en faktor, der vægter højt.
  • Komfort: Dine sikkerhedssko kan have nok så mange specielle funktioner integreret, men er de ikke behagelige at have på, kommer du ikke til at bruge dem. Derfor betyder din komfort også rigtig meget, når du vælger sikkerhedssko. Dårlig komfort vil hurtigt give trætte, ømme fødder efter blot tids brug, og dine sikkerhedssko skal ellers gerne kunne støtte dine fødder i timevis, imens du arbejder. For at være sikker på, at du vælger komfortable sikkerhedssko, kan du kigge på skoens pasform. Nogle sikkerhedssko er skabt til også at sidde godt på brede fødder, og det kan være værd at gå efter disse modeller, hvis dine fødder er bredere end gennemsnittet. Samtidig betyder skoens sål rigtig meget, og nogle modeller i sortimentet er eksempelvis udstyrede med en såkaldt AIR-sål, hvor der er blæst luft ind i sålen, så den får en behagelig og stødabsorberende effekt. Læs derfor mere om sålen på din udvalgte sikkerhedssko, inden du bestiller.

Har du fokus på de ovenstående overvejelser, kan du typisk få indsnævret udvalget, så du lettere kan få valgt den perfekte sikkerhedssko for dig. Prisen kan selvfølgelig også spille ind på dit valg, og heldigvis har vi ofte sikkerhedssko på tilbud her hos Faisto, så du kan komme længere for dit budget. Gå på opdagelse i udvalget i dag, og se de mange smarte modeller, som vi kan tilbyde dig inden for moderne sikkerhedssko i flotte designs. Vi har både almindelige sikkerhedssko samt sikkerhedstræsko, sikkerhedssandaler og sikkerhedsstøvletter, så du kan vælge den type af sikkerhedssko, der tiltaler dig allermest.

Se også vores øvrige sortiment af sikkerhedsudstyr her.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering