En god arbejdstrøje eller arbejdsskjorte er altid en god investering, som du vil have glæde af hver eneste dag. Hos Faisto finder du et bredt udvalg af arbejdstrøjer og arbejdsskjorter i høj kvalitet fra populære mærker som Carhartt, Helly Hansen Workwear, Snickers m.fl.

Produkter

Filtre

Arbejdstrøjer af høj kvalitet hos Faisto

Gå aldrig på kompromis med valg af din næste arbejdstrøje/arbejdsskjorte - for har du først valgt den helt rigtige, vil du bruge den hele tiden, og du skal ikke bruge unødvendig energi på at holde din krop i en behagelig temperatur. Hos Faisto finder du et bredt udvalg af arbejdstrøjer og arbejdsskjorter i utrolig høj kvalitet og naturligvis til en skarp pris.

 

Vælg den rigtige arbejdstrøje
Det kan være en fordel at bruge lidt tid på at finde lige præcis den arbejdstrøje eller arbejdsskjorte, der passer til dig og dine behov. Hos Faisto finder du arbejdstrøjer og arbejdsskjorter, der passer til både arbejdet på byggepladsen, gør-det-selv projekterne hjemme, mødet med bygningsarkitekten, kontorarbejdet eller bare til brug i fritiden. Du finder arbejdstrøjer og arbejdsskjorter i mange forskellige modeller, materialer og farver.

 

 

Inden du vælger din arbejdstrøje

Husk altid at overveje, hvad du skal bruge din arbejdstrøje eller arbejdsskjorte til.

 

  • En lang dag på arbejdspladsen inde/ude?

  • En dag med mange skift mellem arbejde og møder?

  • En lang dag hjemme i haven med mange gør-det-selv projekter?

  • Diverse fritidsaktiviteter?

 

Det er vigtigt, at du vælger en arbejdstrøje, der er slidstærk og i et åndbart materiale. Skal du blot bruge den til hverdag, er der ikke de helt store krav til din arbejdstrøje - du kan altså frit vælge mellem hele Faistos store udvalg af arbejdstrøjer.

Spørg dig selv om du ønsker en arbejdstrøje, der sidder tæt til kroppen, så du let kan have en jakke over, eller om den skal være lidt større og fungere som overtøj ude.
Især ved forår og sommer kan det være ideelt kun at have en arbejdstrøje på af høj kvalitet, da en den føles både let og behagelig at have på og arbejde i.
Du finder både arbejdstrøjer med og uden lommer, lynlås og hætte. Spørg derfor igen dig selv hvornår og hvad arbejdstrøjen skal bruges til. Skal du fx have en masse små dele med dig, vil du blive glad for en arbejdstrøje med minimum én lomme eller en lynlåslomme, og skal du stå meget ude en blæsende dag, vil du blive glad for en arbejdstrøje med hætte.

 

 

Arbejdstrøjen til regn og vind

Arbejder du meget ude, er det helt sikkert værd at kigge nærmere på arbejdstrøjer med ekstra mange anvendelsesmuligheder. Både Carhartt, Snickers og Helly Hansen WorkWear har udviklet arbejdstrøjer der er vand- og vindafvisende.

 

  • Husk altid at læse på de enkelte produkter, her vil der stå, om de kan klare at være ude i regn- og blæsevejr. Kig efter om materialet på din arbejdstrøje indeholder “Rain Defender” eller “Wind Fighter”, så er du sikker på, at arbejdstrøjen er i et vand- og vindmodstandsdygtigt materiale

  • Køber du en arbejdstrøje med hætte og lynlås så husk altid at tjekke lynlåsen. Er den imprægneret mod regn? Og er den vindsikker? Du kan kende de vandtætte lynlåse på deres gummibelagte overflade

  • Arbejder du på mange projekter ude, kan det også være en fordel, at undersøge materialet på din trøje ekstra godt. Det er vigtigt at du kan komme af med fugt og sved fra din krop, så vælg altid et åndbart materiale som fx bomuld. Bomuld kommer dog i mange kvaliteter - læs mere om hvert enkelt bomuldsmateriale på de enkelte produkter

  • Du er også altid velkommen til at kontakte Faistos kundeservice på 89 88 58 90 eller kundeservice@faisto.dk - hvis du har spørgsmål til materialet eller vil høre mere om, hvilken trøje der matcher dine behov.

 

 

Arbejdstrøjen til hverdagsbrug ude

Om du skal bruge en varm trøje under din arbejdsjakke i de kolde måneder, eller blot have fat i den rigtige arbejdstrøje, til projekter både på arbejdspladsen eller hjemme, så se Faistos store udvalg. En svedundertrøje er fx ideel til det meste:

 

  • Den sørger for at holde din krop i den rette temperatur - både når du er kold og når du er varm

  • Den sørger for, at transportere sved og fugt væk fra din krop, så du hele tiden kan holde dig tør

 

Om vinteren er det en god idé at investere i en arbejdstrøje i uld. Uld har den egenskab, at selvom det bliver vådt, vil det fortsat holde dig varm. Vælg evt. en uldtrøje med høj krave, da dette vil holde ekstra på varmen og derfor være en virkelig god arbejdstrøje på de virkelig kolde dage. Tag fx et kig på den populære model fra Snickers her
Det kan også være en fordel at vælge en arbejdstrøje, hvor du har ekstra mulighed for at lukke af for kulden. Det kan være ved hjælp af snørrer i hætten, hul til tommelfingre ved ærmerne eller med en stærk ripkant/elastiksnørre ved hoften.

Er det en sommerdag uden regn, kan du også sagtens bruge en ganske almindelig arbejdstrøje. Her behøver du ikke tage højde for om arbejdstrøjen er vand- og vindafvisende, men du kan i stedet vælge en arbejdstrøje i en god bomuldskvalitet. Så får du en arbejdstrøje, der kan holde til meget slid og mange ture i vaskemaskinen.
Mange foretrækker en arbejdstrøje med hætte, da den kan være med til at tage lidt vind. Hættetrøjerne har oftest også en praktisk frontlomme til at holde styr på fx skruetrækker eller lignende. Du kan også vælge en hættetrøje med ekstra høj hals, der lukker ekstra af for vind, så du kan holde bedre på varmen.

 

 

Arbejdstrøjen til hverdagsbrug inde

Når du udfører projekter inde, skal du naturligvis ikke bruge en arbejdstrøje med en masse tekniske detaljer i materialet. Du kan naturligvis sagtens bruge din vand- og vindtætte arbejdstrøje inde, men skal du udelukkende arbejde med projekter indendørs, er det ikke nødvendigt at investere i sådan en. 

Når du arbejder inde, skal du vælge en arbejdstrøje, der føles let, blød og behagelig at have på. Det kan være en fordel at vælge en sweatshirt med lynlås, da du lettere kan komme af med varmen ved blot at lyne ned. Samtidigt får du to praktiske lommer til små søm, skruer m.v. 

 

Arbejdsskjorte

Skal du direkte fra arbejde til møde, er en arbejdsskjorte ideel. En arbejdsskjorte er både behagelig, slidstærk og ser samtidig professionel ud. Arbejdsskjorter kan også sagtens bruges i fritiden, da det egentlig bare er en skjorte i ekstra god kvalitet, der kan holde til mere slid end almindelige skjorter. Vælger du fx en arbejdsskjorte i Condura denim, er du sikret en skjorte, der vil holde i utrolig lang tid. Jo mere du bruger arbejdsskjorten, des blødere vil materialet blive. 

 

Hættetrøjer

Det findes et bredt udvalg af hættetrøjer, der er en af de mest populære arbejdstrøjer. Hættetrøjerne er populære fordi de fungerer ligeså godt på arbejdspladsen, som de gør i fritiden. Hættetrøjerne er geniale både under jakken eller blot som ‘jakke’ på de varmere dage.
Hættetrøjerne er i et enkelt design og passer derfor til det meste - både på arbejdet og i fritiden.
Hættetrøjen er den mest anvendte arbejdstrøje, og hos Faisto finder du et bredt udvalg i både farve og materiale, fra de anerkendte mærker som fx Carhartt, Snickers og Helly Hansen Workwear.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering