Din krop er det dyrebareste, du har. Det er derfor ikke værd at spare på udstyret, når det handler om din krops sikkerhed under arbejdet, og til nogle typer af opgaver er beskyttelsesbriller et absolut must. Heldigvis kan du nemt finde gode beskyttelsesbriller her hos Faisto, hvor vi forhandler forskellige modeller fra kendte mærker som Univet 3M, og Bollé. Køb dine beskyttelsesbriller online – så er der hurtigt styr på sikkerheden, så du kan komme i gang med at løse de opgaver, som du har sat dig for!

Produkter

Filtre

Det skal du være opmærksom på, når du vælger sikkerhedsbriller

Det kan måske være fristende at klikke de første par sikkerhedsbriller hjem, du ser, for hvor stor forskel kan der egentlig være på beskyttelsesbriller? Faktisk findes der utroligt mange modeller, der hver især er skabt til forskellige situationer og behov. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, om du vælger det ene eller det andet par. Her er nogle af de situationer, hvor vi blandt andet mener, at du bør bruge beskyttelsesbriller, og hvor beskyttelsesbriller kan gøre en stor forskel:

 

  • Ved risiko for flyvende partikler fra slibning og skæring
  • Ved risiko for stænk fra flydende væsker
  • Ved risiko for påvirkning fra dampe fra syre og baser
  • Ved risiko for optisk stråling fra svejsning og skæring

Du har kun ét sæt øjne, og selv en lille skade kan have meget store konsekvenser, hvis du er uheldig. Derfor er det en billig pris, du betaler, når du investerer i et par gode sikkerhedsbriller, der beskytter ved dine typiske arbejdsopgaver. Nogle beskyttelsesbriller dækker kun forfra, imens andre også dækker siderne af dit ansigt, og det er op til dig at vurdere hvilket par beskyttelsesbriller, der bedst kan matche dine ønsker. Det giver dog rigtig god mening, at du hellere beskytter dig selv for meget end for lidt, så hav gerne det i baghovedet, når du vælger. Så får du også de allermest anvendelige sikkerhedsbriller, som du kan have på igen og igen i forbindelse med mange forskellige opgaver. Vi har sågar sikkerhedsbriller med styrke til dig, der er meget afhængig af dine briller i det daglige.

Et par beskyttelsesbriller er ikke kun nyttige, når du arbejder, eller når du kaster dig over et spændende gør-det-selv-projekt i din fritid. Du kan også bruge beskyttelsesbrillerne på andre tidspunkter, hvor du ønsker at passe godt på dine øjne. Det kan eksempelvis være nytårsaften, når der fyres raketter af, eller i hverdagen, hvis du er i nærheden af andre, der er i gang med at svejse, skære, slibe eller arbejde med farlige væsker. Husk at minde de andre om, at de selvfølgelig også skal have beskyttelsesbriller på, imens de arbejder.

Vil du føle dig ekstra sikker? Så suppler gerne dine beskyttelsesbriller med øvrigt sikkerhedsudstyr til arbejdsbrug her fra Faisto. Sikkerhedsbriller dækker kun øjnene, og i mange tilfælde er det en god idé også at passe godt på dine luftveje ved næse og mund, ligesom at det kan være fordelagtigt at klæde dig på i det helt rigtige arbejdstøj, der er designet til praktisk arbejde.


Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering