Når du arbejder i miljøer, hvor der er meget byggestøv eller sundhedsskadelige dampe, er det vigtigt at du beskytter dig selv. Se Faistos store udvalg at støvmasker. 

Produkter

Filtre

Støvmasker

Når du arbejder med særlige byggematerialer, støv eller sundhedsskadelige kemikalier, så skån din krop for den farlige indånding ved at investere i en god støvmaske. Indånder du igennem længere eller kortere tid farlige stoffer, kan det medføre følgesygdomme eller i værste fald invaliditet. Derfor er det ikke for sjov, når vi hos Faisto på det kraftigste anbefaler dig at købe vores støvmasker.
Det er dog ikke nødvendigvis nemt at regne ud, hvilken maske, du skal købe. Som du kan se her på siden, er der nemlig relativt stor forskel på maskerne, og det er der flere grunde til. Det vigtigste er, at du vælger en støvmaske, der er CE-mærket. Det betyder nemlig, at masken opfylder alle de vigtige lovkrav i forbindelse med din sikkerhed. Dyk ned i vores udvalg af støvmasker her på siden og bliv klogere. Vi sælger naturligvis kun godkendte masker.

 

Sådan vælger du den rette støvmaske
Helt overordnet kan man tale om, at der findes to forskellige typer af støvmasker, eller åndedrætsværn, som andre ville kalde det. Der findes luftforsynede støvmasker og filtrerende støvmasker, og forskellen er, at man ved de luftforsynende får tilført frisk luft fra fx en kompresser, hvorimod filtrerende indeholder filtre, der selv renser luften, inden du indånder den. Her på siden finder du sidstnævnte i form af de såkaldte støvmasker. Disse støvmasker har en begrænset levetid, og skal derfor skiftes jævnligt (hvis ikke hver gang, du har brugt dem), da det indbyggede filter ikke kan skiftes separat.

Her på siden finder du et udbud af forskellige støvmasker, og hvilken du vælger afhænger først og fremmest af, hvad du skal lave, og hvor lang tid du skal være i gang. Nogle af maskerne tilbyder nemlig væsentlig mere komfort end andre. Vælger du en 3M-halvmaske med faste filtre, får du fat i en støvmaske, der er yderst effektiv, enkel i designet og klar til brug uden videre besvær. Den beskytter optimalt imod organiske og uorganiske dampe, sure gasser og flere andre sundhedsskadelige partikler, og så sidder den godt på dit hoved.
Til mindre småopgaver kan du sagtens slippe afsted med at bruge en simpel støvmaske uden filter. Vær dog opmærksom på, at denne type maske kun må anvendes til ikke-giftige substanser.

 

Find alt i sikkerhedsudstyr hos Faisto
Er du en rigtig gør det selv-mand, så ved du også alt om, hvor vigtigt det er at arbejde under sikre forhold. Langt hen ad vejen kan du tage dine egne forholdsregler ved at investere i sikkerhedsudstyr lige her. Ud over støvmasker kan du nemlig også finde et stort udvalg af høreværn, øjenskyllere og sikkerhedsbriller, der alt sammen er gode ting at få fat i, før det er for sent. Hos Faisto sørger vi altid for lynhurtig levering i løbet af få hverdage, og fragten følger altid med til en rigtig god pris.


Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering