Det er nok de færreste, der ikke allerede har hørt om BLACK+DECKER, men skulle du være en af de få, kan vi fortælle, at du her har med et af verdens allerstørste brands inden for værktøj og husholdningsprodukter at gøre. BLACK+DECKER er et innovativt brand, der hele tiden sætter nye standarder for sin branche, og det kommer dig som forbruger til gode, når du er på jagt efter nyt værktøj og vælger produkter fra brandet.

Produkter

Filtre

Find et hav af produkter fra BLACK+DECKER

BLACK+DECKER har eksisteret siden 1910, og har siden da gjort livet lidt lettere for folk, der kan lide at gøre det selv derhjemme. Det hele begyndte i Baltimore i USA, hvor to unge mænd havde den samme drøm om at skabe maskiner og værktøj. Nogle år senere oprettede de deres første produktionsanlæg og herefter tog det fart. Vidste du desuden, at BLACK+DECKER hele tiden arbejder for at blive mere bæredygtige? De gør de via EcoSmart, der hjælper brandet med at udvikle miljøstrategier og gøre sig bæredygtige overvejelser i fremstillingen af produkter.

Find et hav af produkter fra BLACK+DECKER

I vores sortiment fra det populære brand kan du blandt andet finde følgende produkt-typer:

  • Bore- og skruemaskiner
  • Slagbore- og skruemaskiner
  • Bajonetsave, kædesave, rundsave og stiksave
  • Borehamre og båndpudsere
  • Black+Decker-græstrimmere- og multicuttere
  • Black+Decker-hækkeklippere
  • Mosfjernere, løvsugere og plæneklippere
  • Rystepudsere og varmluftpistoler

Med andre ord er der nærmest ikke det stykke værktøj, som BLACK+DECKER ikke kan tilbyde til dig, og du behøver aldrig at lede længe for at finde de produkter, du skal bruge. Samtidig er værktøj fra BLACK+ DECKER ofte designet meget multifunktionelt, så du kan begrænse mængden af værktøj i din samling, men til gengæld få høj kvalitet og fuldt udbytte af det værktøj, du erhverver dig fra vores udvalg. 

Tag dig gerne rigtig god tid til at gå på opdagelse blandt de mange spændende løsninger og muligheder, som sortimentet fra BLACK+DECKER gemmer på. Uanset hvad du står og mangler, finder du det her, hvor du let kan bestille dine ønskede produkter hjem samlet med bare få klik. Produkterne fra BLACK+DECKER er værktøj, som du kan få glæde af længe, hvis du passer godt på det, og dit køb af værktøj fra BLACK+DECKER er hermed en investering, som giver rigtig mange gange igen i form af effektive og meget præcise resultater i forbindelse med både små og store praktiske opgaver. 

Vælg BLACK+DECKER hos Faisto

Vil du have endnu flere muligheder at vælge imellem til både gør det selv-projekter og til løsning af hverdagens gøremål? Så tag også et kig på vores øvrige sortiment inden for både værktøj og havemaskiner. Hos Faisto er det altid nemt at shoppe nyt udstyr, for vi leverer til dig i løbet af få hverdage, og køber du for mere end 1.000, så giver vi fragten med kvit og frit. Tøv derfor ikke med at bestille hjem her fra siden – og skulle du være i tvivl om noget, så sidder vi klar på tlf. 89 88 58 90 til at besvare dine spørgsmål.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering