Tyske Bosch har sloganet ”Invented for life”, som brandet bruger om sin brede vifte af produkter. Varesortimentet fra Bosch er nemlig skabt til hverdagen og til at blive brugt så meget som overhovedet muligt, og det er både robust og brugervenligt, så du kan have glæde af det igen og igen igennem rigtig mange år. Og hvem vil ikke gerne have produkter, der holder? Det er i hvert fald noget, vi prioriterer hos Faisto, hvor vi har udvalgt nogle af de allerbedste kvalitetsvarer fra Bosch til dig.

Produkter

Filtre

I udvalget kan du blandt andet gå på opdagelse blandt følgende produkt-typer:

 

  • Bore- og skruemaskiner
  • Slagbore- og skruemaskiner
  • Stiksave, rundsave, kædesave og bajonetsave
  • Bosch-hækkeklippere, plæneklippere og multicuttere
  • Borehamre og båndpudsere
  • Rystepudsere og varmluftpistoler
  • Græstrimmere, løvsugere og mosfjernere

Uanset om du er den praktiske gør-det-selv-type, der mangler Bosch-værktøj, eller blot en glad have- eller husejer, der mangler de rette haveredskaber eller en god bore- og skrumaskine, kan du således finde de perfekte produkter til dine behov ved at klikke dig igennem sortimentet fra Bosch her hos Faisto. Vi udvider løbende udvalget med nye, spændende varer, så kig endelig ind forbi os, når du mangler det ene eller det andet til værktøjskassen eller til havearbejdet. Bosch er altid et sikkert valg, og hos Faisto er vi meget stolte af at kunne tilbyde så bredt et produktsortiment fra Bosch til dig – og det endda til rigtig skarpe priser.

Bosch er et rigtig godt valg uanset erfaring og ambitionsniveau, så om du arbejder som håndværker til dagligt, eller du måske bare hygger dig med diverse hobbyprojekter i fritiden, har ikke den store betydning. Du kan få stor glæde af produkterne fra Bosch lige meget hvad, og vi glæder os til at modtage bestillingen af dine nye Bosch-produkter. Du kan finde dem her på siden og lægge dem i kurven med det samme, hvorefter du kan gennemføre din ordre og lade os om at klare resten. Så er der snart lækre kvalitetsprodukter fra Bosch på vej til dig.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering