Carhartt siger det egentlig så passende selv: ”Vi laver tøj, der forbedrer måden folk arbejder på”.
Det ikoniske mærke Carhartt kan kendes på lang afstand. Et stilrent design med originale detaljer og mange anvendelsesmuligheder - et mærke der udstråler kvalitet. Det populære mærke har været kendt for netop sin høje slidstærke kvalitet og gode funktionalitet i mere end 120 år.
Carhartt holder i alle arbejdssituationer, samtidigt med at du får en ekstrem behagelig pasform. Lige netop dérfor er der også mange, der benytter Carhartt i fritiden.
Det er bestemt ikke et tilfælde, at Carhartt er blevet så populært, da du her er sikret beklædning i både topkvalitet- og design.

Produkter

Filtre

Guide til køb af tøj fra Carhartt

Overtøj
Carhartt er som tommelfingerregel overdimensionerede i deres størrelser, og man går derfor ofte én størrelse ned, når man køber Carhartt overdele. Både i deres jakker, t-shirts, sweatshirts og skjorter. Plejer du at bruge en str. L, vælg da en str. M.  

Bukser
Carhartt bukser er angivet i almindelige jeansstørrelser.


Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering