Du kender det garanteret – det sort/gule værktøj fra Dewalt. Dewalt er nemlig en af verdens førende producenter af elværktøj samt udstyr til elværktøj. Dewalt har et godt ry for design, udvikling og produktion af kraftfulde, industrielle maskiner.

Produkter

Filtre

Stort udvalg af kvalitetsværktøj fra Dewalt

Du kender det garanteret – det sort/gule værktøj fra Dewalt. Det er ikke sikkert, at du selv har stået med en boremaskine eller stiksav fra Dewalt i hånden, men du har formentlig set andre gøre det. Dewalt er nemlig en af verdens førende producenter af el-værktøj samt udstyr til el-værktøj. Siden 1923, hvor Dewalt blev grundlagt i USA, har virksomheden opbygget et godt ry for design, udvikling og produktion af kraftfulde, industrielle maskiner. Derfor er vi hos Faisto også rigtig glade for at kunne tilbyde det blandt vores udvalg af stærke brands. Kast dig over udvalget fra Dewalt i dag.

 

Dewalt hos Faisto
Her på siden finder du et bredt udvalg af el-værktøj fra Dewalt, lige fra bore-/skruemaskiner over stiksave til vinkelslibere og sømpistoler. Vi bestræber os på at have et så fyldestgørende sortiment som muligt, så selv de mest kreative gør det selv-mænd og -kvinder føler sig tilfredsstillet.
Dewalt har en lang historie bag sig. Faktisk går den helt tilbage til 1923, hvor Raymond Dewalt opfandt radialarmsaven – en dengang revolutionerende opfindelse, der med ét gjorde det nemt at lave et helt lige snit i eksempelvis træ. I årtier herefter satte Dewalt som brandstandarden for kvalitet og holdbarhed inden for værktøj, og hurtigt blev Dewalt det foretrukne mærke blandt professionelle håndværkere. Styrke, præcision, robusthed og pålidelighed var kodeordene, og i dag er selv samme egenskaber indarbejdet i samtlige af Dewalts produkter.
Brandet er i dag ikke alene det bedst sælgende i hele Nordamerika – det er også det hurtigst voksende inden for professionelt værktøj i resten af verden. Der er flere faktorer, der spiller ind i forhold til Dewalts position på markedet, men den måske væsentligste er et udtalt fokus på altid at levere allerhøjeste kvalitet.

 

Stort udvalg af lækkert værktøj fra Dewalt
Dewalts værktøjer er nemlig lavet til et liv på byggepladsen, og derfor gennemgår samtlige af de sort/gule produkter også adskillige ekstreme test, inden de ryger ud i butikkerne. De bliver tabt, dækket i støv, rystet i dagevis og frosset ned. De kører nonstop i ugevis, hvorefter de bliver tændt og slukket millioner af gange, og herefter er der stadig en klar forventning om, at værktøjet fungerer upåklageligt. Er det ikke tilfældet, er det tilbage til tegnebrættet. Med andre ord kan du altså være sikker på, at står du med et Dewalt-værktøj i hånden, så går du ikke ned på udstyret. Det faktum sætter vi pris på i Faisto – det tror vi også, at du kommer til.

Hos Faisto finder du værktøj fra Dewalt i form af både boremaskiner, sømpistoler og bajonetsave. En boremaskine er et must for selv den mindst erfarne håndværker. Med en boremaskine er det nemlig muligt at ordne rigtig mange relativt simple ting i hjemmet, og det er et godt sted at starte for dig, der ikke er særlig erfaren i håndværksmæssige opgaver. Boremaskinerne fra Dewalt kommer i forskellige modeller og størrelser alt efter, hvor meget power du har brug for. Se derfor grundigt nærmere på de forskellige modeller, inden du beslutter dig for at klikke en hjem.

 

Hvorfor vælge Dewalt XR?
Dewalts 18V-system hedder XR. XR står for eXtreme Runtime (ekstrem køretid). For at være helt præcis kan du på én opladning anvende din XR-maskine med XR-batteri op til 57% længere end sammenlignet med køretiden på et almindeligt 18V-batteri. Der ud over får du også 33% mere kapacitet. Du er altså med XR sikret en maskine der leverer resultater i længere tid, og den gør det endda endnu bedre.
Idéen bag XR-maskiner/batterier er, at de har et slagfast og robust ydre, men et intelligent indre. Der er ingen fidus i at lave en powerfuld maskine, der lynhurtigt brænder motoren i stykker. Derfor får du med XR maskiner og batterier, hvor strømmen overfører energi fra batteriet til motoren uden hverken maskine eller batteri bliver overbelastet. Dette giver en bedre beskyttelse af både motor, maskine og batteri og forhindre dem i at blive overbelastet, overophede og overopladet.
Kort sagt: Med XR skal du oplade dine maskiner mindre, så du kan arbejde mere.

 

Vælg blandt store brands hos os
Der er ingen tvivl om, at vi til hver en tid vil anbefale Dewalt, og hvis du holder godt øje, så kan du indimellem finde værktøjet til nedsatte priser, hvor der er mange penge at spare. Ud over Dewalt kan vi også tilbyde en perlerække af andre spændende brands. Se fx nærmere på værktøj fra Bosch eller Dremel, hvorfra du også kan glæde dig over værktøj af høj kvalitet. Godt værktøj er en investering, som du med stor sandsynlighed kommer til at have glæde af i rigtig mange år, hvis bare du passer godt på det.
Har du fundet nogle produkter fra Dewalt, som du bare ikke kan leve uden, så får du det leveret lynhurtigt, når du bestiller her hos Faisto. Du modtager det nemlig i løbet af kun 1-2 hverdage, og handler du for mere end 1.000 kr., så leverer vi det samtidig helt kvit og frit.


Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering