Dremel er et amerikansk brand, der producerer værktøj. Brandet er kendt for sit fokus på det gode håndværk og den høje brugervenlighed. Deres mission er at skabe produkter, der giver dig mulighed for at gøre alle dine byggedrømme til virkelighed.

Produkter

Filtre

Alle de værktøjer du har brug for

 

Dremel giver dig alle de værktøjer, du har brug for til både simple og specialiserede opgaver, hvad end du er amatør eller professionel. Det hele begyndte tilbage i 1906, hvor en østrigsk indvandrer fandt vej til USA. Albert Dremel var meget kreativ anlagt, og derfor kom interessen for værktøj helt naturligt. Da det var på tide for Albert at gå på pension, gik der ikke længe, før han begyndte at blive rastløs, og det var her, Dremel Company blev grundlagt. Det var da virksomheden fremstillede det såkaldte Moto-Tool (et højhastighedsværktøj), at de for alvor blev kendte. Dette roterende el-værktøj havde et hav af funktioner, og gør det selv-folket elskede det.
Siden da har Dremel udviklet sig gevaldigt, og i dag kan de præsentere mere end 150 stykker værktøj og tilbehør. Da brandet går fremtiden i møde som et helejet datterselskab af Robert Bosch Tool Corporation, fejrer Dremel over 85 år i erhvervslivet og fastholder sit engagement i innovation og kvalitet. Uanset hvad opgaven måtte være, er mærket Dremel dedikeret til at styrke enhver gør det selv-mand eller -kvinde gennem kreativitet, præcision og nydelse. Alt dette kommer dig til gode, idet du, når du vælger værktøj fra Dremel, får nogle af de allermest innovative og funktionelle løsninger på markedet.


I sortimentet af værktøj fra Dremel finder du fx følgende produkttyper:

 

• Forsatser til din boremaskine
• Limstifter til limpistol
• Kompaktsave og multiværktøjssæt
• Skæreskiver
• Penselbørster
• Savklinger
• Slibepapir

 

Der er således mange forskellige muligheder med Dremel, som i dag er ejet af koncernen bag verdenskendte Bosch, der ligeledes producerer noget af det allermest populære værktøj på markedet. Dremel er dog stadig helt sit eget brand i forhold til design og funktionalitet, og er du på udkig efter nogle af de ovenstående produkt-typer, er Dremel derfor svær at komme udenom.

 

 

Dremel til både professionelle og amatører

 

Dremel sendte sit første stykke Dremel-multiværktøj på markedet i 1932, og virksomheden har derfor haft mange år til at udvikle sine produkter til det, de er i dag. Dremel leverer produkter til både fritidshåndværkeren og den mere garvede gør det selv-type, der måske anvender værktøjerne fra Dremel på fast, daglig basis, og produkterne fra Dremel er brugbare inden for et væld af forskellige arbejds- og interesseområder, når det handler om håndværk og andre praktiske erhverv. Dremel ønsker at være specialiserede, men vil samtidig gerne nå så bredt ud som overhovedet muligt, så alle kan få glæde af de smarte systemer og det lækre Dremel-tilbehør i produktsortimentet, herunder de populære Dremel 3000 og Dremel 4000, der er blandt vores mest populære produkter.
Alle produkter fra Dremel er utroligt lette at håndtere, selv for nybegyndere, der har et multiværktøj imellem hænderne for første gang. Med fx Dremel 4000 kan du opnå perfekte resultater, hvad end du skal slibe, skære eller polere. Når først du har opdaget, hvor let det er, så får du svært ved nogensinde at undvære det fantastiske værktøj igen.

 

 

Dremel-multiværktøj og -tilbehør


Der er ingen tvivl om, at Dremel er eksperter i fremstilling af funktionelt multiværktøj. Ud over det, kan du også finde alt det tilbehør til værktøjet, du har brug for. Vi tilbyder alt lige fra lamelslibere, penselbørster, fræseudstyr, skæresæt og meget mere, der lader dig udføre detaljerede opgaver med stor præcision. Med Dremel-værktøj er der nærmest ingen grænser for, hvad du kan lave af spændende projekter. Du kan bruge værktøjet på mange forskellige typer af materialer og overflader. Det kan faktisk være alt lige fra glas og metal til træ og læder. Noget af værktøjet fra Dremel egner sig til bestemt opgaver, imens multiværktøjet lader dig skifte bor på få sekunder, så du nemt og hurtigt kan skifte og komme videre i dit projekt. Ved du derfor af erfaring, at du ofte arbejder på forskellige former for materialer, så vil multiværktøjet være den bedste løsning for dig.

 

 

Vær kreativ med Dremel


Med de rette Dremel-værktøjer, kan du udleve alle dine gør det selv-drømme, og du behøver slet ikke være hverken øvet eller professionel for at opnå gode og flotte resultater. Stifter du bekendtskab med Dremels multiværktøj for første gang, så er der ingen grund til bekymring. Du kan fx starte med at eksperimentere lidt med de forskellige bor, for at blive tryg ved maskinen. Så finder du hurtigt ud af, at det slet ikke er så slemt, og med en smule øvelse vil du opdage, at det er en sand fornøjelse at håndtere Dremels værktøj.
Når du arbejder med multifunktionelt værktøj, så kan det indimellem være en god ide at sørge for noget sikkerhedsudstyr. Det kan være både i form af høreværn, briller og en maske alt efter, hvad opgaven går ud på. Sikkert er det dog, at det er bedre at bruge for meget sikkerhedsudstyr end for lidt. For er uheldet ude, så kan du risikere at miste synet, hvis du fx er i gang med at skære i glas eller metal. Hos Faisto har vi derfor også et flot udvalg af forskelligt sikkerhedsudstyr, som vi naturligvis anbefaler dig at overveje i forbindelse med købet af dit nye værktøj fra Dremel.

 

 

Skab præcise resultater med Dremel


Hos Faisto er vi rigtig glade for at kunne præsentere dig for produkterne fra Dremel. Vi håber, at du vil finde netop de produkter, du søger, her i vores udvalg, og at du vil have glæde af dem igennem rigtig mange år til både små og store projekter. Succesfulde resultater kræver ordentligt værktøj, og det er lige netop det, du får, når du vælger værktøj fra Dremel her hos Faisto. Hvad end du har store eller små ambitioner for dine projekter, så vil du opleve tilfredsstillende resultater med Dremel. Er du generelt vild med værktøj, og står du og mangler noget, som vi ikke kan tilbyde fra Dremel, så kan vi glæde dig med, at vi også har værktøj fra både DeWalt, Makita, Stanley og mange andre. Lækkert kvalitetsværktøj findes der masser af, og hos Faisto er vi stolte af at kunne tilbyde så stort og varieret et udvalg.
Med Dremel er det nemt at personliggøre forskellige produkter. Det kan fx være, at du har købt en vase eller en urtepotte og ønsker at tilføje et unikt element til produktet – det kan du gøre med Dremels multiværktøj og det helt rette bor. Du kan eventuelt indgravere et navn eller et mønster, og dermed kan du også skabe en personlig gave til en, du holder af.

 

 

Køb hos Faisto


Her hos os kan du købe alt det værktøj, du mangler, hvad end det drejer sig om multiværktøj, en skruetrækker eller haveredskaber. Vi gør det nemt for dig at handle hos os, og det betyder blandt andet fri fragt, når du handler for mere end 1.000 kr. Derudover sørger vi for, at du modtager dit nye værktøj i løbet af kun 1-2 hverdage. Skal du ud og investere i dit første multiværktøj fra Dremel, men er du lidt i tvivl om, hvilket du skal vælge, så kan du finde råd og vejledning ved at ringe på tlf. 89 88 58 90. Her sidder vi klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig igennem dit køb.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering