Det er typisk for både håndværkerarbejde og diverse kreative gør-det-selv-projekter, at de ofte kan foregå på alle tider af døgnet og i områder med dårlig sigtbarhed. Det kræver godt arbejdslys, og netop dét får du med vores udvalg af lygter og lamper her hos Faisto. Tag et kig på sortimentet her på siden, og vælg din nye arbejdslampe eller arbejdslygte blandt modeller fra blandt andre Makita og Bosch.

Produkter

Filtre

Perfekt belysning til netop din arbejdssituation

En god arbejdslampe kan være mange ting, og det afhænger i høj grad af dine behov, hvilken af vores lamper, der er den helt rigtige for netop dig. Det rette valg handler blandt andet om, hvor du foretager dit gør-det-selv-arbejde henne, og om der allerede er installeret en lyskilde i forvejen, eller om du starter helt fra bunden med at skulle etablere lys i det indendørs eller udendørs rum, hvor du arbejder. Samtidig er det værd at overveje, hvor kraftigt lyset i din arbejdslampe skal være, og om din lampe skal kunne stå, eller om du mere har brug for en arbejdslygte, som du kan have i hånden eller i et pandebånd på hovedet.

Og så er det selvfølgelig essentielt at spørge dig selv, om du kan nøjes med én lampe, eller om du har brug for flere arbejdslamper for at kunne skabe det optimale arbejdsmiljø? Hvis vi skal opsummere, har vi således følgende typer af arbejdslamper og arbejdslygter i vores udvalg:

 

  • Pandelygter
  • Lommelygter
  • Arbejdslamper på stativ
  • Arbejdslamper med LED-lys
  • Arbejdslamper med bærehåndtag
  • Arbejdslamper med mulighed for ophængning i krog

Mange af vores arbejdslamper har fleksibel mulighed for at indstille din lampe, så du får præcist det lys, der passer til den konkrete arbejdssituation. Du kan også typisk justere på lysets retning både vertikalt og horisontalt, så du kan få fuldt overblik over din proces. Det er særligt rart ved detaljearbejde som skæring og boring, men overordnet vil vi vel alle sammen gerne sikre os det mest præcise resultat, uanset hvad opgaven byder på i værkstedet eller på byggepladsen. Pengene til en arbejdslampe er derfor rigtig godt givet ud og tjenes hurtigt ind igen i form af den præcision, du nu kan gennemføre dine projekter med.

Du kan bruge en arbejdslampe både indendørs og udendørs, og du kan derved undgå at skulle afbryde et godt arbejds-flow blot fordi, at det er blevet mørkt. Nu kan du færdiggøre arbejdet i det flotte skær fra din arbejdslampe frem for at skulle udsætte opgaven til i morgen, når det igen er lyst. Det vigtigste er, at du vælger en lampe, der står stabilt eller ligger godt i hånden, så du kan få konstant lys og dermed helt optimale arbejdsforhold til at komme godt fra start til slut med din ønskede opgave.

Find din nye arbejdslampe her, læg den i kurven, og bestil den hjem i dag med bare få klik online her hos Faisto. Så er din arbejdslampe eller arbejdslygte snart på vej til dig, så du kan tage den i brug, når mørket falder på.Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering