Bliv ligeså dygtig som en rigtig snedker med hjælp fra en overfræser. En overfræser er et alsidigt skæreværktøj, du kan bruge til at udføre en lang række projekter. Både noter, riller, pyntekanter, tapsamlinger, svalehalesamlinger og mange andre projekter. Hos Faisto finder du et bred udvalg af overfræsere fra de kendte mærker som fx Makita, DeWalt og Bosch.

Produkter

Filtre

Tre gode grunde til at købe en overfræser

  • Du får resultater, som var du en ægte snedker
  • Du kan nemt udføre både rundede kanter og elegante møbelsamlinger
  • Mulighed for at lave profilerede lister og svalehalesamlinger der vil imponere alle

Det kan måske lyde som nogle svære opgaver, der kræver megen øvelse, men husk: med det rigtige værktøj kan alt lade sig gøre. Før du køber din overfræser, så sæt dig grundigt ind hvad den kan og hvordan overfræseren fungerer. Det kræver naturligvis øvelse, at kunne lave en svalehalesamling, men bliv ved med at øve dig, for du kan helt sikkert lære det.

Hvad skal min overfræser koste?

Da du skal bruge en overfræser til at skabe smukke og unikke resultater, anbefaler vi, at du investerer i en overfræser af ordentlig kvalitet.
En overfræser af god kvalitet ligger i et prisleje omkring 1000 kr. eller over.
En overfræser til hobbybrug, der kun skal skære fx lister, koster et par hundrede kr.
Jo dyrere overfræser, des flere funktioner. Skal du udføre perfekte svalehaler m.v. skal du overveje at investere i en overfræser til 2.500-3.000 kr.

 

Sådan bruger du en overfræser

En overfræser er ikke mere vanskelig at bruge end alt andet elværktøj. Du tænder/slukker nemt direkte på maskinen via en knap - det vanskelige kan være alle maskinens indstillinger. En overfræser er nemlig et præcisionsværktøj helt ned til de små tiendedele millimeter.
Læs derfor altid den medfølgende vejledning grundigt - så du ved hvad din overfræser kan. Vi anbefaler at du gør dig nogle øvelser med din overfræser, inden du påbegynder dine endelige projekter, så du er sikker på, hvordan den fungerer. Virker det ikke første gang, så prøv igen, du skal altid lige lære en ny maskine at kende ordentligt.

 

 

Find din overfræser hos Faisto

Hos os kan du helt sikkert finde en maskine, der kan opfylde alle dine behov. Er du i tvivl om, hvilken maskine du skal vælge, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 89 88 58 90 alle hverdage mellem 09-15-30. Kundeservice sidder også klar til at rådgive dig videre med et projekt, hvis du er gået i stå eller generelt har brug for et gør-det-selv tip.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering