En bore-/skruemaskine er altid god at have liggende, faktisk er den uundværlig. Du kan bruge den til alt fra de helt store byggeprojekter, til en lang række gør-det-selv projekter eller bare til de mindre opgaver i hjemmet. Hos Faisto finder du et bredt udvalg af bore-/skruemaskiner, så du kan finde lige den maskine, der passer til dig. Se det store udvalgt fra b.la. Bosch, DeWalt, MakitaBlack+Decker m.fl. 

Produkter

Filtre

Sådan vælger du den rigtige bore-/skruemaskine:

Det kan være svært at navigere rundt i junglen af bore-/skruemaskiner, men det kan også være en spændende tur. Du vil helt sikkert blive glad, for at bruge tid på at vælge den helt rigtige maskine. På den måde sikrer du dig nemlig en maskine, der opfylder alle dine krav og behov.
Når du vælger din nye bore-/skruemaskine, skal du gøre op med dig selv, hvad din maskine skal bruges til og hvor ofte den skal bruges.
Du finder bore-/skruemaskiner fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner - så hvilken skal du vælge? Kigger du på priserne, skal du være opmærksom på, hvilket tilbehør der følger med. Søger du på et bestemt brand og en bestemt type på nettet, kan den variere meget i pris. Dette skyldes, at de fleste bore-/skruemaskiner kan købes med forskelligt tilbehør (batteri/batterier, lader, kuffert, bitssæt m.m.). Så husk altid at tjekke, hvor meget tilbehør der følger med.
Tjek også altid om du skal købe en maskine med eller uden batteri. Har du fx en hækkeklipper med et 18V batteri, vil dette batteri oftest kunne bruges i din nye bore-/skruemaskine, hvis den er af samme brand, naturligvis. Du kan altid tjekke batteritype ved at kigge på produktets specifikationer nederst på produktets side på Faisto.dk.


Boremaskinen til dig der sjældent udfører egne projekter
Hvis du ikke udfører de store opgaver hjemme, har du ikke brug for den kraftigste (og dyreste) maskine på markedet. Vælg en bore-/skruemaskine med batteri (akku) da det gør opgaven lettere, og du nemt kan komme til overalt. Skal du blot bruge maskinen til at samle møbler, hænge billeder op og bore mindre huller i eksempelvis gipsvægge, er en af de billige modeller til et par hundrede kroner ganske fin til denne type opgaver.
Husk dog at undersøge hvilke vægge der er i dit hjem, er de af beton, bliver du nødt til at købe en borehammer, men er de af gasbeton eller mursten kan du bruge en slagboremaskine.

Boremaskinen til dig der kaster dig over de fleste gør-det-selv projekter

Udfører du ofte projekter af den ene eller den anden slags i hjemmet, haven m.m., skal du vælge en lidt kraftigere og dyrere bore-/skruemaskine. Der finders et bredt udvalg af bore-/skruemaskiner til denne type gør-det-selv håndværker, så gå efter en maskine der ligger i mellemprisklassen (omkring 1000-2000 kr.). Du vil også blive glad for at tage en maskine, hvor der evt. følger et ekstra batteri med - så du altid er klar til at komme i gang med arbejdet.

Boremaskinen til dig der udfører alle slags håndværkeropgaver

Du ved allerede en del om værktøj - og har sikkert allerede en mindre bore-/skruemaskine. Du har behov for en maskine med mere power, så her anbefaler vi, at du vælger en maskine, hvor der er mulighed for at tilkøbe flere batterier, så du altid har nok power til en lang arbejdsdag. Det er de dyrere maskiner du skal kigge på, da de oftest er lavet til hårde arbejdsforhold, de holder længere og selve maskinerne er lavet i bedre materialer, der tåler hårdt slid, hver evig eneste dag.
Kig også efter en kulløs maskine, da disse maskiner ikke har noget kul du slider på, og dermed får du en maskine der holder længere.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering