En borehammer er suverænt den kraftigste type af boremaskine på markedet, og hos Faisto finder du et bredt sortiment af modeller til alle behov. Gå på opdagelse i udvalget, og find din foretrukne model blandt borehamre fra kendte mærker som Black & Decker, Stanley FatMax, Makita, Bosch og Dewalt. Hos Faisto har vi altid lige den borehammer, du skal bruge!

Produkter

Filtre

Guide til valg af borehammer hos Faisto

Har du behov for at skulle bore i beton eller at mejsle, så kan en almindelig boremaskine ikke klare jobbet. Her skal stærkere værktøj til. Din nye bedste ven til opgaven er en borehammer, der er lige en tand bedre end en traditionel slagboremaskine, der ellers også er et godt bud på en god og slagkraftig hjælper til opgaven. En slagboremaskine er dog bedst til boring i mursten, imens den kan have svært ved at klare boring i armeret beton, så har du udsigt til boring i hårde vægge, bør du nok gå efter en betonhammer, der kan klare det meste uden at give op undervejs.

Selvom en borehammer egentlig er en boremaskine, så passer betegnelsen ”hammer” faktisk rigtig godt i forhold til, hvordan maskinen arbejder. Boret i maskinen slås nemlig taktvist frem og tilbage i samme bevægelse som en hammer, og du får dermed en maskine, der er effektiv mod hårde materialer. Vi har to forskellige typer af borehamre i vores udvalg her hos Faisto:

 

  • Borehammer med ledning: Vi har flere forskellige løsninger inden for borehamre med ledning, der selvfølgelig kræver, at du har adgang til en stikkontakt under arbejdet eller mulighed for at koble en god, lang forlængerledning til din maskine, så du får den bedst mulige bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Det kan godt kræve lidt planlægning, og det er ikke alle steder, du nødvendigvis har mulighed for at finde strøm, så tænk over dine behov, før du vælger, om din borehammer skal være med eller uden ledning.
  • Borehammer med batteri: Alternativet til en borehammer med ledning er en batteridrevet borehammer. Her slipper du for at have en forlængerledning med dig på slæb, og du kan i stedet bevæge dig helt frit imellem flere forskellige opgaver – selv med lang afstand imellem. Med denne type af model skal du dog huske at lade dit batteri før brug. Ellers får du ikke meget glæde af borehammerens suveræne kræfter. En borehammer med batteri er ofte lidt dyrere end en borehammer med ledning, så sørg for at gøre op med dig selv, hvor du får mest værdi for dine penge i forhold til dine behov for effektiv boring med en borehammer.

Tag dig god tid til at vælge din nye borehammer fra sortimentet hos Faisto, så du er sikker på, at du træffer det helt rigtige valg for dig – både nu og i fremtiden. Selvom en borehammer næppe er det stykke værktøj, du kommer til at bruge mest, så er den også svær at undvære til visse typer af opgaver, som ganske enkelt ikke kan løses uden, så det er vigtigt, at du vælger din borehammer med omhu frem for nødvendigvis at tage den første model, du ser.


Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering