Har du behov for at kunne bore succesfuldt i vægge af beton eller mursten? Så er en almindelig bore-/skruemaskine ikke nok til at klare opgaven. I stedet bør du investere i en ordentlig slagboremaskine, som de modeller du finder her på siden. Her har vi samlet vores bedste bud på slagboremaskiner fra kendte mærker som Bosch, Makita, Black & Decker, Stanley FatMax og DeWalt, der er din garanti for produkter af højeste kvalitet.

Produkter

Filtre

Det skal du gå efter i valget af slagboremaskine

Slagbore-/skruemaskine, slagskruemaskine eller blot slagboremaskine. Kært barn har mange navne, og her i udvalget hos Faisto kan du finde et bredt udvalg af slagboremaskiner, som både den professionelle håndværker og nybegynderen inden for gør-det-selv-verdenen kan få stor glæde af. En slagboremaskine kan nemlig bruges til mange forskellige opgaver – herunder både til boring i vægge, til boring i emner af træ og metal og til blanding af mørtel og maling, hvis du tilkøber et piskeris, som er beregnet til at sætte på din slagboremaskine. Uanset hvad du vil bruge din slagboremaskine til, er der nogle grundlæggende ting, som du bør gå efter, når du skal vælge maskine:

 

  • Vælg gerne en model med dybdestop, der forhindrer dig i at bore dybere, end du har ønske om at gøre, så du får præcist det resultat, du drømmer om.
  • Vælg gerne en model med ekstra håndtag, så du får et godt greb og dermed den bedst mulige kontrol over maskinen. Det giver dig det mest præcise resultat og også den største sikkerhed – selv under mere krævende og tunge opgaver.
  • Beslut dig for, om din maskine skal være batteridrevet eller have ledning. Modeller med batteri er mere fleksible, fordi de ikke kræver, at du skal være i nærheden af en stikkontakt. Til gengæld er de tungere end modeller med ledning, og de kan heller ikke hastighedslåses, hvilket ellers kan være en god idé ved opgaver, hvor du skal bore længe i hårde materialer.
  • Vælg en model med omskifter, så du har mulighed for at slå slagfunktionen i boremaskinen fra og derefter blot bore almindeligt. Materialer som metal og keramiske fliser tåler ikke de kraftige vibrationer fra slagboremaskinen, så her er det vigtigt, at boret blot drejer rundt og ikke kører på slag- eller hammerfunktion.

Har du brug for en endnu kraftigere maskine end en slagboremaskine – eksempelvis til mejsling – så kan du også gå på jagt efter en borehammer. Til langt de flestes behov er en slagboremaskine dog et godt valg, og du kan eventuelt tage udgangspunkt i de mange forskellige slagboremaskine-tests, der findes rundt omkring på nettet, når du skal vælge din favorit. Ofte kan du være heldig at finde nogle af vores mest populære slagboremaskiner på tilbud, så du kan få mere for dine penge, men uanset prisen er en slagboremaskine en rigtig god investering, som du kan have glæde af i mange år. Find din nye slagboremaskine her, og læg din bestilling i dag. Så er din maskine snart på vej afsted til dig, og du kan godt begynde at glæde dig allerede nu.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering