Skal du flække tømmer, planker og brædder, så får du brug for en båndsav.

Produkter

Filtre

Båndsav

En båndsav er et efterhånden ældgammelt værktøj, der oprindeligt blev brugt til at flække tømmer, planker og brædder. Båndsaven består af et savblad, der er den vigtigste del på saven, og den, der mere eller mindre gør hele arbejdet. I industrielle sammenhænge er en båndsav en stor maskine, der snildt koster en god månedsløn, men det er selvfølgelig lidt en anden type, du kan finde her hos os. Vores båndsave er udviklet til brug af blandt andet amatører, der kan lide at gøre det selv med diverse projekter derhjemme.
Her på siden finder du vores udvalg af båndsave, der især egner sig til at save i metal og plast. Så kan du nemt kaste dig ud i at forkorte diverse metal- eller plastrør, dele dem op i flere dele mm.

 

Faisto har den rette båndsav
Vi er meget stolte af at kunne kalde os eksperter, når det kommer til værktøj, og derfor er vi også glade for at kunne tilbyde et udvalg af solide båndsave lige her. Disse båndsave kræver, at du har adgang til et stativ eller et arbejdsbord, eftersom bordet ikke følger med saven, som det gør med de store modeller. Dog kan de også sagtens bruges i håndholdt position, hvis det fx er nemmere for dig at save direkte der, hvor metallet er placeret. Vores båndsave er fremstillet i ergonomiske designs, der gør det nemt for dig at betjene den, hvad end du er professionel eller amatør-håndværker. Her er der garanti for skarpe og præcise resultater ved både metal- og plastopgaver. Vær dog opmærksom på, at nogle af båndsavene bliver leveret uden batteri og lader. Det skal derfor købes separat lige her.
Hvis du er glad for selv at gå i krig med at renovere, bygge mm. derhjemme, så er det bestemt ikke nok med et par skruetrækkere og en hammer. Indholdet i værkstedet er nødt til at rumme lidt mere avancerede værktøjer, og det inkluderer også elværktøj som fx en båndsav.

 

Vælg værktøj fra store brands
Er du landet her på siden, fordi du står og mangler nyt værktøj, der kan hjælpe dig med at nå godt i mål med projekterne derhjemme, så er du kommet til det rette sted. Hos Faisto har vi et stort og varieret udvalg af kvalitetsværktøj fra alle de store brands. Her tæller blandt andet Bosch, Makita og STANLEY, der alle fremstiller utroligt brugervenligt værktøj til den gængse handyman. Har du brug for hjælp eller rådgivning omkring vores båndsave eller andet værktøj, så giv os endelig et kald på tlf. 89 88 58 90. Bestiller du her fra siden i dag, så kan du se frem til lynhurtig levering i løbet af få hverdage.


Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering