En bajonetsav er en specialsav, som både den professionelle håndværker og fritids-handy-manden kan få stor glæde af. Denne type sav bruges typisk til opgaver, hvor det kan være svært at komme til med en almindelig sav. Det kan fx være i forbindelse med fritskæring af fliser eller oversavning af rør, der befinder sig under eller over andre ting.

Produkter

Filtre

En bajonetsav - en sav med et væld af spændende muligheder

 

Du kan her på siden læse mere om bajonetsaven, inden du nemt med få klik bestiller din nye bajonetsav hjem. Du kan vælge blandt populære modeller fra både DeWalt, Black & Decker, Makita, Bosch, Stanley FatMax m.fl. Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvad du har brug for, at din bajonetsav skal kunne - så du er sikker på, at den kan opfylde dine behov. Der kan nemlig være stor forskel på bajonetsave hvad angår antal watt, slaglængde, vægt m.m. Dyk derfor ned i udvalget her på Faisto og find den perfekte bajonetsav.

 

 

Hvornår kan jeg bruge en bajonetsav?

 

De fleste håndværkere kan nok blive enige om, at det er vigtigt at have udstyret i orden, hvis man vil have det bedst mulige resultat. Specialværktøj kan derfor fra tid til anden være helt uundværligt til en given opgave. Det gælder blandt andet bajonetsaven, der er en eldreven specialsav med mange fleksible muligheder. En bajonetsav er en meget kraftfuld sav, og den er derfor rigtig god til grov-opgaver med fokus på nedrivning eller til at skille ting fra hinanden. Den er til gengæld knapt så god til detaljeopgaver med fokus på præcision og æstetik. Her skal du have fat i en anden af vores forskellige save her fra Faisto - eksempelvis en stiksav, nedstryger, håndsav, dekupørsav eller lignende. 

 

Du kan blandt andet bruge din bajonetsav til følgende praktiske arbejdsopgaver:

 

  • Nedrivning af hegn eller af anden form for afskærmning
  • Savning i forskellige materialer, herunder træ, mursten, gasbeton og metal
  • Beskæring af buske og træer udendørs
  • Fjernelse af skillevægge
  • Skæring af hul i væg eller loft til fx etablering af vindue eller trappeOversavning af vandrør

Med andre ord ligger mulighederne åbne for dig, når du har en bajonetsav til rådighed. Du kan skifte imellem forskellige bajonetsavklinger på din maskine afhængigt af opgavens omfang og af det materiale, du har brug for at save i, så du får det bedst mulige slutresultat. Derfor er det også en god ide at vælge en bajonetsav, der har mulighed for, at tænderne på klingen kan vende både opad og nedad samt justeres i forskellige vinkler. Det giver en større fleksibilitet og flere muligheder for manøvrering, når du arbejder med bajonetsaven. Nogle af savene bliver solgt med tilhørende forskellige klinger, imens andre bliver solgt uden, og derfor er du nødt til at købe klingerne ved siden af. 

 

På en måde kan man sige, at bajonetsaven er stiksavens overmand. Den er udstyret med større klinger og en kraftigere motor, og så er den designet anderledes, så den nemmere kan save igennem tykkere materialer. På en bajonetsav er det muligt at udskifte klingen alt efter, hvad opgaven byder på af udfordringer. Det giver dig mulighed for at save i nærmest hvad som helst, da der findes klinger til massevis af metaltyper, træ, gips mm. Vær dog opmærksom på, at en bajonetsav primært egner sig til nedrivningsopgaver, og ikke er ideel til præcisionsopgaver, hvor du har brug for et snorlige og perfekt resultat.

 

 

Find den rette bajonetsav hos Faisto

 

Du kan vælge imellem både batteridrevne bajonetsave og bajonetsave med ledning her hos Faisto, og dit valg afhænger i høj grad af, om du er afhængig af at kunne arbejde langt væk fra en stikkontakt, for modellerne med ledning kræver selvsagt en strømkilde for at fungere. Til gengæld kræver batterimodellerne naturligvis, at du husker at lade dit batteri op, så det er klart til brug, når du har behov for at anvende din bajonetsav. En anden faktor, der har betydning for dit valg, er, at du kan arbejde så længe, du vil, med modellerne med ledning, imens modellen med batteri naturligt vil løbe tør på et tidspunkt. Vores bajonetsave hos Faisto fås i modeller fra 900W og op til 1500W, og valget af dette er ikke helt ligegyldig. Skal du hovedsageligt bruge din sav til småopgaver, så har du ikke nødvendigvis brug for mange watt, men det har du til gengæld, hvis du bruger den ofte, i længere tid ad gangen og i kraftige materialer.

 

 

Bajonetsave og meget andet


Er du vild med værktøj, så har du sikkert allerede massevis liggende i garagen derhjemme. Men har du også en bajonetsav? Her i vores webshop finder du alt det værktøj, du går og drømmer om at eje. Vi har nemlig alt lige fra boreværktøj og el-værktøj til skruetrækkere, måleudstyr, arbejdstøj, skruer og søm, batterier og opbevaring til alt værktøjet. Med værktøj fra Faisto er der ikke den opgave, du ikke kan kaste dig over. Hvad end du er amatør eller professionel, så kan du opnå perfekte resultater, hvis blot du har adgang til det rette værktøj. Når først du opdager, hvor nemt det er at betjene en bajonetsav, så vil det garanteret give dig mod på at kaste dig over andre former for værktøjer også. Og pludselig er du blevet en rigtig gør det selv-mand eller -kvinde, der ikke er bange for at klare opgaverne derhjemme selv.

 

 

Køb din bajonetsav hos Faisto


Hvilken type af bajonetsav matcher bedst dine ønsker og behov? Find den her, og læg din bestilling online hos Faisto i dag. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte brands, og det burde derfor helt sikkert være muligt at finde den bajonetsav, du søger. Glem ikke, at vi sender dine varer afsted i løbet af 1-2 hverdage, og du får fragten med helt kvit og frit, hvis du handler for mere end 1.000 kr.

 

Vi ved, det kan være svært at vælge blandt vores mange forskellige produkter, og derfor stiller vi os altid til rådighed med kompetent rådgivning på tlf. 89 88 58 90. Tøv derfor ikke med at give os et kald. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering