En kap-/geringssav er en savemaskine med suveræne kræfter, der altid skærer nemt og præcist i dit ønskede materiale. Er det netop en kap-/geringssav, du står og mangler til din samling af værktøj, kan du finde mange smarte modeller her hos Faisto, hvor du også kan blive klogere på, hvordan du vælger den bedste model til dine behov blandt forskellige løsninger fra blandt andre Bosch, Makita og Stanley FatMax.

Produkter

Filtre

Er en kap-/geringssav den rigtige løsning for dig?

En kap-/geringssav er en elektrisk sav med stor styrke, der egner sig godt til både små og store opgaver inden for træarbejde. Arbejder du ofte med træ, er en sådan sav faktisk svær at undvære, og læser du med her, vil du hurtigt opdage mange af de fordele, som saven giver dig under arbejdet.

Hos Faisto har vi mange smarte kapsave og geringssave i forskellige modeller til alle behov, og i sortimentet finder du blandt andet:

 

  • Save fra Makita
  • Save fra Bosch
  • Save fra Dewalt
  • Save fra Stanley FatMax

Det særlige ved en kap-/geringssav er, at den elektriske sav er en del af et avanceret system, der lader dig vinkle savklingen i alle retninger, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet. Det betyder, at du kan indstille saven til et væld af forskellige positioner, og at du herved kan save dit træ over i præcis den vinkel, du ønsker. Det udmærker denne savtype i forhold til andre save, der kan være sværere at få et helt præcist resultat ud af. Kap-/geringssaven har fået sit navn, idet den er formidabel til at kappe træ over, og den samtidig er indstillelig, så du kan få den perfekte gering, der er et andet ord for vinkel. 

Hvorvidt en kap-/geringssav er den rette løsning for dig, handler i høj grad om, hvad du mangler en god sav til. Måske der er en anden type af sav, der bedre kan klare opgaven? Har du besluttet dig for at investere i en kap-/geringssav, skal du dog stadig se dig godt for. Du bør nemlig vælge en god kvalitetsmaskine og gerne en model med teleskopudtræk, der kan save i træ i alle størrelser, så du får det bedst mulige udbytte af din maskine. Går du efter en for billig kap-/geringssav, kan du ikke nødvendigvis regne med, at maskinen kan klare så store træstykker, som du gerne vil have den til. Det bliver til en belastning i længden, så invester hellere i den lidt dyrere model fra starten, og få mere for dine penge i sidste ende.

Husk at bruge beskyttelsesbriller, når du anvender din nye kap-/geringssav, da det hurtigt vil komme til at fyge omkring dig med splinter fra træet. Det kan også være en rigtig god idé med et høreværn til beskyttelse af ørerne, for om du vil det eller ej, så larmer en kap-/geringssav desværre ganske meget, når den er i brug. Og det gælder uanset, om du har valgt en dyr eller en billig model. Så på med høreværn og beskyttelsesbriller – så er du klar til at gå i gang med arbejdet.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering