En rundsav er alletiders værktøj til dig, der ofte arbejder med forskellige byggematerialer, der skal skæres præcist til. En rundsav giver nemlig et snorlige resultat, uanset hvordan du ønsker, at dit materiale skal skæres ud.

Produkter

Filtre

Hvad er en rundsav?

Helt konkret er en rundsav en elsav, der er udstyret med en motor og en rund klinge med skarpe tænder, der kan skære i mange forskellige typer byggematerialer.

 

Få professionelle resultater med en rundsav fra Faisto

Er du typen, der ofte arbejder med træ eller med andre byggematerialer, så er en god rundsav nærmest et must have til din samling af værktøj og udstyr. Træ er nemlig et både robust, men samtidig sart materiale, der hurtigt afslører, hvis du har skåret skævt, eller ikke har skåret med et værktøj, der har været skarpt nok – så risikerer du nemlig at kanten flosser. Det sker heldigvis ikke med en god rundsav, der altid leverer et knivskarpt resultat med fokus på de små detaljer, der gør hele forskellen. En rundsav skærer nænsomt, men effektivt i dit materiale, og med utrolig stor præcision, så du får den bedst mulige finish og dermed det bedste samlede resultat i sidste ende, når du er helt færdig med dit projekt. Når du skal vælge den rundsav, der skal flytte hjem til dig og resten af din værktøssamling inden længe, bør du fokusere på følgende faktorer:

 

  • Skæredybde: Vores rundsave i sortimentet fås med flere forskellige skæredybder, og det er derfor en god ide at overveje, hvor dybt du har brug for, at din maskine skal kunne skære.
  • Motorkraft: Vælg gerne en model med en god og kraftfuld motor med højt drejningsmoment, der sikrer den mest ensartede og afbalancerede skæring af dit materiale. Vi har også smarte akku-rundsave til dig, der foretrækker en batteridrevet model.
  • Støvudblæsning: Det kan være en god ide at vælge en rundsav, der har indbygget system til støvudblæsning. På den måde minimeres mængden af luftbårne partikler, hvilket giver det sundest mulige arbejdsmiljø for dig og dem omkring dig. Brug dog gerne en beskyttelsesmaske, når du arbejder med maskinen, uanset om din model er udstyret med støvudblæsningssystem eller ej. Så minimerer du nemlig risikoen for indånding af de skadelige partikler.
  • Brugervenlighed: Særligt hvis du er nybegynder, kan det være rart, at maskinen er nem og intuitiv at anvende og ikke er alt for teknisk at betjene. Sørg derfor for at tjekke op på funktionerne, og undersøg eksempelvis, om din valgte maskine har mulighed for nem justering af dybde og vinkel, så du let kan komme i gang med arbejdet med det samme.
  • Ergonomi: Høj ergonomi styrker både komfort og sikkerhed, når du arbejder med din rundsav. Vælg derfor gerne en kompakt og let model med ergonomisk greb, så du nemt kan bevare fuld kontrol over maskinen hele opgaven igennem. Især hvis du ofte har fat i din rundsav, så vil du sætte pris på god komfort, så du ikke bliver træt i arme og hænder.

 

Selvom en rundsav umiddelbart er det samme, uanset hvilket brand du bestiller fra, så vær opmærksom på, at der alligevel kan være stor forskel på dem. Måske har du et favoritmærke, du plejer at købe værktøj fra, og så er det oplagt at købe din nye rundsav herfra også. Dog er der ingen tvivl om, at en rundsav ikke er der, hvor du skal gå på kompromis, hvis du gerne vil opnå fejlfri resultater på dine byggeprojekter. Vælg derfor din nye rundsav med omhu og dyk grundigt ned i de forskellige modeller her fra siden, inden du bestiller.

 

Find din nye rundsav hos os

Du vælger nemmest din nye rundsav ved at klikke dig ind på de enkelte modeller for at læse nærmere om deres forskellige egenskaber. Herfra kan du let sortere nogle modeller fra, der ikke passer til dine behov, og herefter skulle du gerne kunne vælge netop den model, der passer allerbedst til dine ønsker. Bestil den her hos Faisto, hvor vi sidder klar til at modtage din bestilling og pakke din ordre til dig. Ofte har vi mange smarte rundsave på tilbud, så hold dig endelig ikke tilbage med at gøre et kup på dit næste værktøjskøb.

Vil du have endnu flere muligheder at vælge imellem? Du kan se alle vores forskellige produkter inden for el-save her, hvor du kan få mere inspiration til dit valg af sav – uanset om der er tale om en rundsav eller om en anden type af sav. Når du shopper værktøj hos os, så kan du se frem til levering på 1-2 hverdage, samt fri fragt ved køb for mere end 1.000 kr.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering