En stiksav er alletiders stykke værktøj til dig, der ofte arbejder med træ og gerne vil kunne skære dit materiale helt præcist ud. Hos Faisto forhandler vi et væld af forskellige stiksave til både nybegynderen og den rutinerede håndværker, og i sortimentet finder du blandt andet stiksave fra kendte mærker som Black & Decker, Makita, Bosch, DeWalt og Stanley FatMax. Se alle modellerne her, og vælg din favorit!

Produkter

Filtre

Guide til valg af din nye stiksav

En stiksav er suveræn til arbejde med træ, når du gerne vil save helt præcist. Det gælder uanset, om du blot har brug for at skære et enkelt bræt lige over, eller du har brug for skarpe kurver i din udskæring. En stiksav er let og kompakt, og den fylder derfor ikke meget i værkstedet. Samtidig er den utroligt let at arbejde med takket være simpel manøvrering, og uanset om du er nybegynder, eller du er professionel håndværker, opnår du altid et perfekt resultat ved brug af din stiksav.

Der findes overordnet tre forskellige typer af stiksave, som du kan finde blandt vores populære modeller her i sortimentet. Stiksavene fås med motor eller som akku-stiksav med batteri. Typerne er som følger:

 

  • Stiksav med stavgreb: En stiksav med stavgreb har ikke et egentligt håndtag, du kan holde fast i. I stedet holder du på selve motorhuset, hvilket giver en god komfort og en stabil kontrol over maskinen, imens du arbejder. Denne type af stiksav er god til savning både oppefra og nedefra, og den er populær hos mange professionelle håndværkere, for hvem kun det bedste er godt nok.
  • Stiksav med bøjlegreb: En stiksav med bøjlegreb sikrer et godt og komfortabel greb om maskinen, imens du arbejder, og denne maskine er at foretrække for mange nybegyndere, fordi den er så let og intuitiv at styre. Grebet føles meget sikkert, og maskintypen er rigtig god til savning oppefra, imens det er mere besværligt at save nedefra. Hav også det i baghovedet når du skal vælge, så du undgår unødige frustrationer.
  • Kombineret stiksav og bajonetsav: Med en stiksav med kombineret bajonetsav, får du en god 2-i-1-maskine med masser af muligheder. Du kan skifte maskinens funktion fra stiksav til bajonetsav og omvendt ved at ændre maskinens klinge. Saven kan hermed bruges både til fine snit og til grovere nedrivning.

En stiksav har et væld af smarte funktioner, der får den til at adskille sig fra andre typer af save på markedet. Den arbejder effektivt og i cirkulære bevægelser gennem træet, og de fleste moderne stiksave er udstyret med konstantelektronik, der sikrer dig en konstant hastighed på maskinen, når du arbejder, uanset de forhindringer maskinen måtte møde på vejen. Det indbyggede laserlys gør det nemmere at følge din opmærkning, når du saver, så du altid får et helt nøjagtigt resultat.

Find din nye stiksav, og bestil den online her hos Faisto med bare få klik. Så er din valgte model snart på vej til dig, så du kan begynde at glæde dig til at tage den i brug for første gang.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering