De fleste haveejere har græsplæne, der skal passes. Ofte klarer en plæneklipper den grove del af jobbet, men hvad med alt detaljearbejdet, som en plæneklipper eller græsslåmaskine ikke helt har evnerne til at lykkes med? Det er her, at en græstrimmer kommer ind i billedet. Se vores mange smarte modeller online her hos Faisto, hvor vi har samlet det bedste fra kendte mærker som Black & Decker, DeWalt, Makita og Bosch.

Produkter

Filtre

Genvind kontrollen over græs og ukrudt med en græstrimmer

Græs og ukrudt lever sit eget liv, hvis det får lov, og vil du holde plænekanter og stier i haven pæne, skal der derfor lidt ekstra kræfter til, hvis du vil genvinde kontrollen. Her er en græstrimmer et suverænt redskab med rigtig mange muligheder. Selvom du måske allerede ligger inde med mange forskellige haveredskaber til pasning og pleje af din have i det daglige, så er en græstrimmer i en klasse helt for sig selv, og du vil hurtigt opdage, hvor meget nemmere den gør dit havearbejde, og hvor uundværlig maskinen egentlig er.

En græstrimmer er det perfekte supplement til din plæneklipper, for når du har slået græsset, vil der typisk stadigvæk sidde lidt græs og ukrudt tilbage rundt omkring. Særligt hvis du har en mere kroget have, kan det være svært at komme ordentligt til alle steder, men i stedet for blot at lade det stå til, kan du lade en græstrimmer om at klare det sidste, så du får en så pæn og veltrimmet have som muligt.

Med en græstrimmer slipper du for højt græs og vildtvoksende ukrudt, der forstyrrer det samlede billede af din have. Vi har mange forskellige modeller i sortimentet her hos Faisto, og når du skal vælge græstrimmer, er det blandt andet en god idé, at du overvejer følgende:

 

  • Græstrimmer med batteri eller benzin: I vores udvalg finder du både batteridrevne græstrimmere og græstrimmere med benzin som brændstof. Det er i høj grad en smagssag, om du er til det ene eller det andet, så overvej grundigt, hvad der giver allerbedst mening for dig og giver dig den bedste fleksibilitet.
  • Græstrimmer med masser af kraft: Gør dig selv den tjeneste at vælge en stærk græstrimmer, der kan klare trimning af både græs og af genstridigt ukrudt. Det kan ikke betale sig at spare på maskinens kræfter, for det er her, at du for alvor kan skille fårene fra bukkene og få værdi for dine penge. Samtidig har de gode kvalitetsmodeller ofte også et meget veludviklet klippesystem, der giver et flottere resultat end ved brug af de billige græstrimmere på markedet. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du eventuelt søge dig frem til nogle af de gode græstrimmer-tests på nettet, der kan give dig et hurtigt overblik over de bedste maskiner til dit budget.
  • Græstrimmer med ergonomien i orden: Det er selvfølgelig vigtigt, at du tænker over din egen komfort, når du skal vælge en græstrimmer, der passer til dine behov. Græstrimmeren skal gerne være let og kompakt i designet og have et godt greb, så du kan holde ordentligt fast på den hele trimningen igennem. Mange modeller er udstyrede med et justerbart håndtag og hjul, så du nemt kan komme rundt med maskinen og kan indstille den efter, hvordan du får den bedst mulige kontrol over maskinen.

Med en græstrimmer kan du hurtigt genoprette harmonien i din have, og du får en maskine, der er let at bruge til både små og store opgaver. Hvilken model er din favorit? Find den her, og bestil den hjem med det samme hos Faisto!

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering