Klipning af hæk er en af de mange praktiske pligter, der følger med det at være hus- og haveejer. Heldigvis kan hækkeklipning klares hurtigt og nemt, når blot du har en effektiv hækkeklipper til rådighed.

Produkter

Filtre

Nem og effektiv ordning af hækken med en hækkeklipper

Hos Faisto finder du diverse modeller fra kendte mærker som Black & DeckerBoschMakita og Stanley FatMax, der er din garanti for, at du altid får en hækkeklipper af højeste kvalitet, når du handler online hos os. Dyk derfor ned her på siden i dag og find din nye hækkeklipper, der vil få din hæk til at stå knivskarpt igen.

Nem og effektiv ordning af hækken med en hækkeklipper

Selvom hækkeklipning typisk kun skal klares nogle få gange om året, så kommer vi næppe udenom, at det desværre ikke er verdens mest spændende aktivitet. Der er i hvert fald mange andre ting, vi hellere ville lave, og du har det garanteret på samme måde. Derfor skal klipningen af hækken helst kunne klares så hurtigt og smertefrit som overhovedet muligt – og det ønske kan heldigvis gå i opfyldelse med en af de mange smarte hækkeklippere fra vores sortiment her hos Faisto.
Vi kan desværre ikke tilbyde dig en hel hækkeklipper-test, der beskriver alle modeller. Men sådan en kan du højst sandsynligt finde andetsteds på nettet, hvis du er nysgerrig. Til gengæld kan vi give dig en klar ide om, hvad du bør overveje, når du skal vælge din nye hækkeklipper:

  • Batteri eller motor: Den første vigtige overvejelse, du bør gøre dig, når du skal finde den perfekte hækkeklipper til dine behov, er, hvorvidt du ønsker en ledningsfri hækkeklipper med batteri eller en hækkeklipper med motor og ledning. Her er en vigtig faktor, om du har nem adgang til strøm, så du kan sætte hækkeklipperen til og samtidig kan nå fra strømstikket hen til hækken. Ellers giver det ikke meget mening at eje en hækkeklipper med motor. Med en motordreven hækkeklipper kan du dog få klippet hækken lige når du vil, og helt uden afbrydelser. Til gengæld giver det modsat heller ikke meget mening at eje en hækkeklipper med batteri, hvis du ofte glemmer at lade batteriet op, og du derfor skal vente på opladning, før du kan komme i gang med din planlagte hækkeklipning, eller pludselig løber tør midt i klipningen. De batteridrevne modeller giver uden tvivl den bedste bevægelsesfrihed og fleksibilitet, men de er ikke nødvendigvis det rette valg for alle.
  • Ergonomi: Det er vigtigt, at din hækkeklipper er komfortabel for dig at bruge, hvis du fx har rigtig meget hæk og skal kunne arbejde med hækkeklipperen i længere tid ad gangen. Gå derfor gerne efter en let og kompakt model med ergonomiske håndtag, så du kan få et godt greb om hækkeklipperen. Det giver den bedste kontrol og højner derved din sikkerhed samtidig med, at du undgår alt for ondt i armene. Noget du vil sætte pris på senere, når du sidder i solen og nyder din have og din nyklippede hæk. Der kan desuden være forskel på vægten af de forskellige hækkeklippere, og det er også noget, du bør tage højde for. Det er klart, at jo lettere hækkeklipperen er, desto nemmere er det for dig at stå med den over hovedet.
  • Kraftfuld maskine: Sørg for at vælge en stærk maskine med masser af kraft og power. Det giver det mest effektive resultat og den bedste brugervenlighed - for hvem gider en sløv maskine, der har svært ved at klare opgaven og ikke er særlig skarp? Du behøver ikke nødvendigvis at vælge den model, der på papiret er mest kraftfuld. Du kan også vælge en model i mellemklassen, der nok skal tjene dig godt og give dig et professionelt resultat på ingen tid.

Er du haveejer og har du en stor hæk, der adskiller dig fra naboen, så gælder det om at holde hækken veltrimmet, og det kan du passende gøre med en god hækkeklipper her fra siden. En flot skåret hæk, der står helt skarpt, kræver en god maskine. Heldigvis er en hækkeklipper en maskine, du muligvis aldrig behøver at skifte ud igen, når først du har erhvervet dig en. Kast dig over de forskellige modeller her på siden og udvælg den hækkeklipper, du bedst tror, vil gøre sit arbejde til perfektion. Vi har dem i flere forskellige prisklasser, så uanset om du er på jagt efter en solid og kraftfuld maskine, eller kan nøjes med lidt mindre power, så kan du finde den hækkeklipper, du søger.

Hvornår skal hækken klippes?

Skal du i gang med at klippe hæk for første gang, så kan det være svært at overskue, hvornår det perfekte tidspunkt er. Og det kan faktisk også variere meget alt efter, hvilken type hæk, der er tale om. Ejer du fx en buksbom, så skal den oftest klippes flere gange om året for at holde sig pæn, på trods af, at den faktisk vokser ret langsomt. Her anbefales det, at du klipper den inden september, da denne type hæk gerne skal bruge noget tid til at komme sig efterfølgende.

Som hovedregel er det en god ide at klippe hæk, når du kan se, at den trænger. Dog kan det være en god huskeregel ikke at klippe den meget senere end august, da de nye skud ellers får svært ved at hærde inden frostvejret indtræffer. Et godt tip til selve formen når du klipper er at lade hækken være bredest nederst og lidt smallere øverst. Det er nemlig en fordel, når sneen falder, for så risikerer du ikke, at sneen lægger sig som et tungt lag eller måske endda knækker de øverste grene.

Nem bestilling og hurtig levering

Vi håber, at du nu føler dig bedre rustet til at vælge den hækkeklipper, som du vil blive allergladest for fra sortimentet. Når du har fundet den, er det blot om at lægge den i kurven, så du kan bestille den hjem med det samme og kan begynde at glæde dig til at tage den i brug for første gang. Hos Faisto er det nemt at handle, og vi sørger for levering i løbet af kun 1-2 hverdage og gratis fragt, når du handler for mere end 1.000 kr. Kan du ikke få nok af funktionelt værktøj, så glem ikke, at vi også har et hav af andet el-værktøj, der helt sikkert vil gøre tiden i haven eller garagen meget sjovere. Skulle du have spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller har du svært ved at skelne imellem vores mange hækkeklippere og har brug for professionel rådgivning, så ring til os på tlf. 89 88 58 90.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering