En løvsuger er en suveræn havemaskine, og har du først prøvet en løvsuger i din have, får du hurtigt svært ved at undvære den igen. Du kan læse mere om løvsugerens muligheder og se vores mange spændende løsninger her på siden. Vi forhandler blandt andet løvsugere fra kendte mærker som Bosch, Black+Decker, Dewalt og Makita, og bestiller du en løvsuger hos os, er du garanteret masser af værdi for dine penge.

Produkter

Filtre

Nem og effektiv opsamling af blade, løv m.m.

Med en løvsuger eller løvblæser er det nemt at få en ren og pæn have, uden at skulle yde flere timers arbejde i haven. Med en løvblæser kan du nemt blæse alt dit haveaffald sammen i en stor bunke, så du ikke skal gå og rive blade og smågrene sammen fra både have og indkørsel i mange små bunker. Dels er arbejdet langt hurtigere med en løvblæser, men du har også en bedre arbejdsposition med en løvblæser. De fleste løvblæsere leveres med en praktisk bæresele, så du hele tiden har god kontrol og en optimal arbejdsposition.
Vælger du en løvblæser der også har sugefunktion, skal du ikke bruge tid på at samle dit haveaffald op. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke behøver fylde hele din opsamlingspose inden du tømmer den. Tøm den når du synes, den bliver for tung. Vælger du fx at suge haveaffald op en dag hvor bladene er våde, bliver din opsamlingspose hurtigt tung, men er alle blade knastørre kan den nemt fyldes op. Enkelte løvsugere har også den funktion, at de kan kværne de opsugede blade. Dette er utrolig praktisk, da de så endnu nemmere kan anvendes som kompost omkring eksempelvis blomsterbede. Men husk: ikke for meget, for så kvæler du dine blomster.

Brug din løvblæser/løvsuger til opsamling af:

 • Løv
 • Blade
 • Løsrevet mos
 • Rester af løs jord fra eksempelvis omplantning
 • Smågrene
 • Nedfaldne nåle fra nåletræer
 • Benzin, akku eller ledning?

 

Akku, benzin eller en model med ledning?

Det er altid svært at tage valget om, hvilken maskine der er den bedste for en selv. Men det er med en løvblæser/løvsuger som med alt andet værktøj: Vælg en maskine der opfylder dine behov. 

Har du fx ikke en kæmpe have, så er en maskine med batteri rigeligt, men skal du rydde en større park vil en løvblæser med benzin være ideel. Læs lidt om de forskellige maskiner herunder.

Akku
Alle de nye batterier kører på lithium-teknologi, hvilket betyder, at du er sikret et batteri med lang levetid og lang standtid. Så er din have under 400 m2, er en akku løvblæser ideel. Ejer du flere batterier, så du har mulighed for bare at skifte batteri undervejs, så kan du sagtens klare en endnu større have.
Fordelen ved en akku-maskine er, at du kan komme til overalt, samtidig med at du har en maskine med en ekstrem lav vægt. Ulempen er, at du kan løbe tør for batteri og dermed skal til at oplade dit batteri midt i arbejdet. (Men det kan jo også bruges som en oplagt pause…)

Benzin
Vælger du en løvblæser/løvsuger der kører på benzin har du valgt en maskine med maksimal kraft. De benzindrevne motorer er kendt for at have endnu mere power, og disse maskiner leveres oftest med bæresele. En ulempe ved den benzindrevne løvblæser er, at den oftest larmer en del mere.

Ledning
Vælger du en løvblæser/løvsuger med ledning, er du sikret en makker i haven, der med garanti kan holde til det hele. Fordelen er selvfølgelig, at du aldrig løber tør for strøm, men ulempen er, at du skal være i nærheden af et strømstik og nok også får behov for en forlængerledning.

 

Hvad skal du tænke over, inden du køber en løvblæser?

For at du kan finde en maskine der passer til lige præcis dig og dine behov, er det vigtigt at du overvejer, hvad du skal bruge løvblæseren til. Her er lidt punkter som du bør overveje, inden du køber din løvblæser:

 • Hvor stort areal skal du rengøre?
 • Kan du selv opsamle haveaffaldet, eller skal din løvsuger gøre det for dig?
 • Hvilket underlag skal du rengøre? Er det skovområder, en mindre have, fortov, etc.?
 • Hvor meget vejer din løvblæser?
 • Hvilket tilbehør følger der med? (Opsamlingspose, bæresele, batterier m.m.)

Skal du eksempelvis anvende din løvblæser i skovområder vil det oftest sætte ekstra krav til din maskine, da en skovbund er ekstra fugtig og indeholder langt flere små kviste m.m. - så du skal sørge for en god og kraftfuld maskine.


Ved at bruge en løvblæser i din have får du dels en pænere og mere ensartet have, men du får også den bonus, at du forebygger besøg fra dræbersnegle og andre skadedyr i din have. Det sker idet, at du fjerner bunker af blade og andet haveaffald, hvor dyrene ellers godt kan lide at gemme sig.

Uanset hvilken type løvsuger/løvblæser du vælger, giver maskinen med sikkerhed en god bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Og det er i høj grad en smagssag, om du drømmer om det ene eller det andet. Det vigtigste er, at du kan overskue at hælde benzin på, at oplade batterierne i ny og næ eller skulle anvende forlængerledning.

Da en løvsuger/løvblæser larmer forholdsvist meget på grund af den kraftige motor, anbefaler vi, at du husker høreværn til beskyttelse af ørerne, når du arbejder med maskinen.

Se også vores øvrige sortiment af havemaskiner her, hvor du kan få endnu mere inspiration til at gøre hverdagen som haveejer lettere uden at gå på kompromis med udseendet på din have.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering