En limpistol er praktisk til dig, der ofte skal lime ting og sager sammen, og gerne vil have et perfekt resultat hver gang. Den limstift du bruger i en limpistol, er væsentligt stærkere end fx limstifter, og de er utroligt nemme at håndtere, så både professionelle og amatører kan bruge dem.

Produkter

Filtre

Find en god limpistol hos os

Uanset om du skal bruge lim til dine små hobbyprojekter, skal reparere en vase eller skal lime nogle byggematerialer sammen, så anbefaler vi, at du gør det med en limpistol. Dog kan der godt være forskel på limpistoler, da de ikke alle blive lige varme. Varmen afhænger af, hvad du skal bruge den til. Skal du primært bruge din limpistol til lette materialer som fx blødt plastik, tekstiler, papir mm., så kan du sagtens bruge en limpistol, der kun varmer op til omkring 110 grader. Skal du til gengæld bruge den til kraftigere materialer som fx træ, så er du nødt til at have fat i en limpistol, der kan blive noget varmere, gerne 170-190 grader.
Med de høje varmegrader bliver det dog også lettere at brænde sig, og derfor skal den helst betjenes af voksne.

Her på siden finder du flere forskellige limpistoler. Prisen varierer relativt meget, og det har ganske enkelt noget med opvarmningen og temperaturen at gøre. En god limpistol varmer hurtigt op til 200 grader, så du ikke skal vente på, at den bliver varm. Når du køber limpistoler så husk, at der skal lim til, før den fungerer. Det vil sige, at du skal købe limpatroner med til pistolen. Nogle limpistoler bliver leveret med en håndfuld patroner, men det er ikke alle, så vær opmærksom på det, inden du bestiller.
Kan du godt lide at være kreativ i din fritid, og elsker du at kaste dig over gør det selv-projekter, så vil du sætte pris på en limpistol i dit udvalg af værktøj og udstyr. Glem dog ikke, at vi hos Faisto også har meget andet end limpistoler. Mangler du andet elværktøj, så kan du kaste dig over et stort udvalg af sømpistoler, skruemaskiner, elsave og meget andet.

 

Køb værktøj fra anerkendte brands
Hos Faisto har vi samlet en bred vifte af mærker, der alle tilbyder innovativt kvalitetsværktøj til skarpe priser. Værktøj fra en af vores producenter, kan du regne med at have glæde af i mange år, og derfor synes vi selvfølgelig, at du skal købe det hos os. Med godt værktøj af høj kvalitet er det meget nemmere at få perfekte resultater, og det er noget, du helt sikkert vil sætte pris på. Vi forsøger altid at sende dine varer afsted i løbet af ganske få hverdage, og samtidig kan du se frem til skarpe priser på fragten. Vi glæder os til at tage imod din bestilling!

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering