En multicutter kan, som navnet antyder, klare en masse forskellige typer opgaver. Med en multicutter kan du både save, skære, slibe, fræse og skrabe. Nogen vil mene, at multicutteren er en sand kunstner, der kan klare alverdens former for opgaver nemt og bekvemt. Det smarte er desuden, at maskinen er lille og nem at anvende, så du også kan benytte den, hvor pladsen er trang. Se Faistos store udvalg fra bl.a. Makita, Bosch, Black+Decker m.fl.

Produkter

Filtre

Sådan vælger du den rigtige multicutter

Med den rigtige multicutter kan (næsten) alt lade sig gøre. Når du vælger din multicutter, skal du overveje hvad du skal bruge maskinen til. Som udgangspunkt kan du ligeså godt købe en god maskine fra start, da vores erfaring er, at en multicutter er den type værktøj, man kun bliver gladere for med tiden, fordi den har så mange anvendelsesmuligheder. Det er forskelligt fra maskine til maskine, hvor meget tilbehør der følger med - og dermed hvor mange projekter den kan udføre. Du kan dog altid købe ekstra udstyr til din multicutter, men vær opmærksom på, at det er forskelligt fra mærke til mærke og maskine til maskine, hvor meget forskelligt tilbehør der kan tilkøbes.


Når du vælger din multicutter skal du overveje, hvor meget den vejer, da det har indvirkning på, hvor længe du kan holde til at arbejde med den. Du skal også overveje, om du vil have en batteridreven, eller om du hellere vil have en med ledning. Vælger du en multicutter med batteri (akku) anbefaler vi altid, at du køber to batterier, så du ikke behøver at stoppe arbejdet, hvis dit batteri løber tør for strøm. Overvej også, hvor meget kraft din multicutter skal have, da maskinen kan fås i både en 12V- og 18V-model. Skal du benytte din multicutter ofte og længe, anbefaler vi, at du køber en med ledning. Med ledning er du sikret en konstant kraft, uanset hvor længe du arbejder.

Du kan blandt andet bruge din multicutter til følgende praktiske arbejdsopgaver:

  • Diverse opgaver på gulv og terrasse
  • Fræsning omkring fuger på fliser
  • Skære lister omkring døre, gulve og lofter til på stedet
  • Tilpasse indfatninger på gulve
  • Fjerne råddent træ omkring vinduer
  • ...og meget mere 


Jo mere tilbehør desto flere muligheder

Der giver sig selv, at jo mere tilbehør du har til din multicutter, desto flere muligheder har du for at løse forskellige typer af opgaver. De multicuttere vi tilbyder hos Faisto bliver alle leveret med forskellige tilbehør, og det er helt op til dig at bestemme, hvor meget du vil have med. Du kan vælge en mindre model, hvor der medfølger en savklinge, en slibeplade og sandpapir, eller du kan vælge den helt store model, hvor der medfølger alt lige fra forskellige typer af dyksavklinger og slibepapir til en skraber, adapter, komplet udsugning mm. Med en deltasliber på din multicutter kan du komme helt ind på smalle steder og i hjørner og slibe effektivt. Den kan klare på grov- og finslibning. Med en metalsav kan du lade din multicutter skære i flere typer af metal, og den er i mange tilfælde meget mere praktisk og handy, end andre former for metalsave. Det samme gælder med en klinge til at save i træ (dyksavsklinge), som gør det muligt at skære i både hårdt træ, træbrædder, paneler, dørkarme mm. En fugefræser kan hjælpe dig med at fjerne mørtel, fuger mm., og en skraber er ideel, når du skal fjerne rester af fx lim eller andet materiale, der sidder fast i tæpper, linoleum og så videre.

Find en multicutter og meget andet hos Faisto

Hos os kan du finde lige præcis den multicutter, du leder efter. Men du kan også finde et hav af andet lækkert værktøj, der giver dig mulighed for at løse alverdens former for opgaver. Vælg en boremaskine, en rundsav, skruetrækkere, søm og skruer, eller gør haven klar til sommeren med en plæneklipper, løvsuger eller græstrimmer. Vi har et væld af muligheder til dig, der er vild med at gøre det-selv.


Når du shopper hos os, så skal du desuden aldrig vente særlig længe på dine varer. Vi leverer i løbet af kun 1-2 hverdage, og fragten bliver gratis, så snart du handler for mere end 1.000 kr. Hold dig derfor ikke tilbage, men bestil alt det værktøj, du mangler i dag. Vi sidder klar til at modtage din bestilling, og vi glæder os til at se, hvad du vælger.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering