Med en maskine fra denne kategori er du klar til en lang række forskellige opgaver. Maskinerne er alsidige, og kan derfor bruges til både at slibe, skære, gravere og polere. Klik ind og læs mere på hvert produkt.

Produkter

Filtre

Hvorfor købe en pudse- og slibemaskine?

 • Du sparer tid
 • Du får et ensartet og professionelt resultat
 • Du kan forvandle gammelt til nyt, nemt og billigt

Du har sikkert prøvet det gamle trick med sandpapir på en klods, og så ellers bare i krig på træværket. Dén metode kan også fungere fint, men skal du slibe et helt køkken, en bordplade, et skab eller lignende kan der opstå flere problemer:

 

 1. Du bruger unødvendigt meget sandpapir:
  Når du sliber med håndkraft, bliver du hurtigere træt, og orker til sidst ikke at lægge så mange kræfter i arbejdet. Derfor er mange tilbøjelige til at skifte sandpapiret ud, inden det egentlig er brugt op. Samtidigt får du ikke slebet nok alle steder, hvilket resulterer i et ujævnt resultat. Og skal du bagefter male træværket vil malingen ikke binde sig ordentligt fast, de steder hvor der ikke er slebet.

 2. Du har en dårlig arbejdsposition:
  Bruger du en træklods med sandpapir omkring, vil din krop bruge alle dens kræfter her, og ofte vil du sidde i en lidt skæv eller foroverbøjet position. Dette kan sagtens gå til de mindre projekter, men skal du pudse eller slibe større projekter, kan du få en arbejdsskade. Med en slibemaskine kan du bruge begge hænder og slappe mere af i kroppen.

 3. Du bruger unødvendig tid: 
  Hvis du først har prøvet træklods-metoden, og derefter prøver en slibemaskine, vil du opdage hvor hurtig en opgave egentlig kan løses. Og du vil se hvor ensartet et resultat maskinen giver. 

Der findes et hav af forskellige slibemaskiner. Husk derfor altid at læse om de forskellige maskiner, så du er sikker på at få en der opfylder alle dine behov - både til dine nuværende projekter og dem du ønsker at udføre fremover.

 

 

3 slibemaskiner til forskellige ogaver 

Båndpudseren:
En båndpudser bruger, som navnet antyder, et bånd. Du kan købe bånd i forskellige kornstørrelser, og du kan nemt selv skifte båndet. Båndpudseren er god til de lange, flade og grove træk på eksempelvis gammelt træ eller til at fjerne maling. En båndpudser er en kraftig maskine, og du vil hurtigt kunne se, at dette er en maskine der tager godt fat. En båndpudser er dog ikke god, hvis du skal slibe noget med mange hjørner, kanter og krummelurer. Det er den ganske enkelt ikke, fordi den ikke kan komme til. Sandpapirsbåndet kan ikke komme ind i hjørner og heller ikke tage ordentligt fat langs kanter. 

Excentersliber:
Denne maskine har et rundt slibefelt, hvor du nemt selv kan skifte sandpapiret. Sandpapiret kommer i forskellige kornstørrelser og sættes nemt på med velcro. Excentersliberen arbejder i cirkelbevægelser samtidigt med at den ryster. Den laver altså hele tiden små roterende bevægelser. Med denne maskine kan du både slibe store flader, og du kan nemt komme helt ind langs kanter. Bemærk at denne maskine heller ikke kan komme ind i hjørner pga. dens runde form.

Rystepudser:
Vil du have en maskine, der nemt kan komme ind i hjørner og kroge, så skal du have fat i en rystepudser. Du kan kende rystepudseren på dens form, der mest af alt ligner et strygejern. Rystepudserens spids gør det nemt at slibe i hjørner eller mellem tremmer. På rystepudseren skifter du nemt sandpapiret via velcro. Spidsen af sandpapiret er en lille firkant formet som en ruder. Denne ruder sidder løst fra resten af sandpapiret, så du nemt kan vende den, eftersom at spidsen hurtig vil blive slidt i forhold til resten af sandpapiret.


Husk støvmasken!

Når du bruger en slibemaskine støver det virkelig meget, det kan ikke undgås. Vi anbefaler derfor, at du bruger en støvmaske, når du tager din maskine i brug. Det kan også være en fordel at have en støvsuger i nærheden, hvis opgaven udføres indenfor. Vi vil dog altid anbefale, at du udfører slibeopgaver udendørs. Fint træstøv spreder sig hurtigt og sætter sig fast i tæpper, tøj, gardiner m.m.

 

 

Poleringsmaskiner

En poleringsmaskine er god til arbejdet med lak, olier og voks. Maskinen sørger for at få arbejdet lak/olie/voks godt ned i materialet, så det kan fremstå flot og samtidig får en lang holdbarhed. 
Er din bil ridset, kan du også bruge maskinen til at polere den. 

 

 

Hvad kan en pudse- og slibemaskine?

Kort sagt kan maskinen det den lover: pudse og slibe. Med en maskine fra denne kategori er du sikret et flot resultat hurtigt. En pudse- og slibemaskine er i udgangspunktet ideel til at behandle de store træoverflader, så de fremstår flot, men der findes også pudse- og slibemaskiner der er gode til de små og mere detaljeorienterede opgaver.

 

Find din pudse- eller slibemaskine hos Faisto

I kategorien af pudse- og slibemaskiner er et hav af maskiner. Du finder både: excentsliber, detaljesliber, rystepudser, båndsliber, betonsliber, multisliber, båndpudser, rullesliber, ligesliber, slibemus, deltasliber, vandskuringsmaskine og polermaskine i denne kategori. Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på at få en kvalitetsmaskine.  Hos os kan du helt sikkert finde en maskine, der kan opfylde alle dine behov. Er du i tvivl om, hvilken maskine du skal vælge, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 89 88 58 90 alle hverdage mellem 09-16. Kundeservice sidder også klar til at rådgive dig videre med et projekt, hvis du er gået i stå eller generelt har brug for et gør-det-selv tip.

Husk at hvis du bestiller inden kl. 16.00, sender vi din ordre samme dag. Vi leverer i løbet af kun 1-2 hverdage, og fragten bliver gratis, så snart du handler for mere end 1.000 kr. Så hold dig endelig ikke tilbage, vi sidder klar - og er spændte på at se, hvad du vælger.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering