Har du først benyttet en vinkelsliber én gang, vil du hurtigt mene, at den er uundværlig. Vinkelsliberen kan meget mere end blot slibe og skære i metal - benyt den fx som fugefræser eller med en stålbørste, så du kan fjerne rust. Se det store udvalg af vinkelslibere fra de kendte mærker som Bosch, Makita, DeWalt eller Black+Decker.

Produkter

Filtre

Sådan vælger du den rette vinkelsliber

Fordelen ved vinkelsliberen er mange. Om du skal skære i sten, stål, fliser, fjerne rust, fræse fuger, slibe bord eller fjerne maling, så er en vinkelsliber din bedste ven. Du kan købe forskellige klinger og skiver til din vinkelsliber, og dermed får du en maskine med et hav af muligheder.

 

Med eller uden ledning?

Overvej inden dit køb af vinkelsliber, hvor meget du skal bruge den. Er det hver dag, er det vigtigt, at du får en maskine med en kraftig motor (evt. med ledning). Vælger du en maskine med ledning, er du sikker på at få en maskine, der kan holde til arbejdet mange timer hver dag. Hav også fokus på, at din vinkelsliber kan have forskellige størrelser klinger. Maskiner der kan klare skiver på 230 mm skal have en stor motor (omkring 2000W eller over), så er du sikker på, at vinkelsliberen kan udføre alle slags opgaver - også de professionelle.
Du kan sagtens finde en vinkelsliber med en stor og kraftig motor, der er batteridreven. Du skal blot være opmærksom på, at din vinkelsliber bruger meget af batteriets power, når den arbejder ved hårde opgaver, der kræver meget tid. Dette kan sagtens gå et par gange, men skal du bruge vinkelsliberen ofte eller hver dag, kan det være besværligt og tidskrævende at skulle skifte batteri hele tiden. Her bør du overveje at købe en med ledning.
Vælger du at købe en vinkelsliber med batteri (akku) har du fordelen af, at kunne tage den med dig rundt til diverse opgaver uden problemer. Det er dog altid en god idé at købe et ekstra batteri til din maskine, så du ikke skal sætte dit projekt uventet på pause.
Vil du arbejde effektivt i lang tid, skal du gå efter et batteri med mange ampere, for jo flere ampere (Ah) jo flere arbejdstimer giver din vinkelsliber dig. Vælger du et batteri med både mange ampere og et højt volt, skal du være opmærksom på, at din maskine bliver tung. Batterier med meget power er nemlig tunge, så overvej altid hvilken type opgave du skal udføre.

 

Vær opmærksom på sikkerheden

En vinkelsliber er en lille, men utrolig kraftig maskine. Det er derfor vigtigt, at sikkerheden er i orden.

 

  • Kig derfor på, hvor mange indstillingsmuligheder din vinkelsliber har. Beskyttelsesskærmen skal helst være nem at indstille i forskellige positioner, da dette gør, at du hele tiden har en behagelig arbejdsvinkel med et sikkert greb, samtidigt med at støv og eventuelle gnister bliver ledt væk fra dig.
  • De fleste nyere vinkelslibere er med topsikkerhed, men tjek altid at dit støttegreb er skridsikkert, og at det kan sidde i begge sider af maskinen, at startknappen sidder, så den er let at holde inde mens du sliber (og stopper hurtigt ligeså snart den slippes).
  • Overvej også hvor mange forskellige opgaver du vil bruge din vinkelsliber til. Skal den anvendes til mange forskellige opgaver, vil du blive glad for at den har klingeskift uden brug af værktøj, så du ikke altid skal efterspænde med en specialnøgle.

Vinkelsliberen er virkelig en maskine, mange kommer slemt til skade med hvert år. Vi kan nærmest kalde den værktøjskassens mandolinjern, vi tror vi har styr på den, men så ryger der pludselig en finger. Maskinen har en helt enorm hastighed og kraft, så det er vigtigt, at du er koncentreret, når du bruger den. Vi anbefaler altid, at du anvender både beskyttelsesbriller, høreværn, handsker og eventuelt maske når du bruger en vinkelsliber.
NB: Husk altid at bruge den skivestørrelse der passer til din vinkelsliber!

Fortsat i tvivl?

Ved du stadig ikke, hvilken vinkelsliber der er den rigtige til dig, er du altid velkommen til at kontakte vores faglærte håndværkere i kundeservice. Så hjælper de dig til den helt rigtige maskine.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering