ESSVE er et svensk brand, der siden 1970 har specialiseret sig i produktion af diverse tilbehør til værktøj, heriblandt skruer, plugs, møtrikker og beslag. Sortimentet fra ESSVE hos Faisto er næsten en helt lille og fascinerende verden at dykke ned i, for hvem skulle have troet, at der kunne eksistere så mange forskellige tilbehørsdele inden for håndværks- og gør-det-selv-verdenen?

Produkter

Filtre

I udvalget af produkter fra ESSVE her på siden finder du blandt andet:

 

  • Skruer: Sortimentet af skruer hos ESSVE byder eksempelvis på træskruer, beslagskruer, spånpladeskruer, terrasseskruer, betonskruer og gipsskruer, så du har rig mulighed for at vælge netop de skruer, der passer bedst til dit projekt.
  • Plugs: Sortimentet rummer også flere forskellige typer af plugs, der kan bruges i forskellige materialer. Vi har blandt andet gips-plugs og universalplugs fra ESSVE.
  • Diverse: Udover de ovenstående skruer og plugs byder udvalget fra ESSVE også på alt fra møtrikker, kroge, søm og bræddebolte til skiver, øskner, vinkelbeslag og normplader.

ESSVE kan, med andre ord, levere alle de smådele og det tilbehør, som du skal bruge i kombination med dit værktøj. For at holde bedst muligt styr på de enkelte dele har ESSVE udviklet et særligt opbevaringssystem, der giver et virkelig lækkert og overskueligt overblik over dine tilbehørsdele. Det skaber ro og struktur på byggepladsen eller i værkstedet, når du altid ved, hvor du kan finde de materialer, som du skal bruge til den specifikke opgave, du skal til at udføre. Se eventuelt også vores øvrige sortiment inden for værktøjstilbehør.

Tag et grundigt kig på vores mange forskellige muligheder fra ESSVE, og bestil et godt lager hjem af de forskellige skruer, plugs med mere, som du ofte bruger i forbindelse med praktiske og kreative projekter. På den måde løber du ikke tør lige foreløbigt, men du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge ind her hos Faisto igen, så ofte som du har brug for, så du kan få tanket op på forsyninger fra ESSVE. Find dine ønskede produkter her på siden, og læg din bestilling i dag.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering