Blandt det vigtigste basisværktøj til din værktøjskasse er gode skruetrækkere i forskellige modeller og størrelser. Hos Faisto forhandler vi både skruetrækkere enkeltvist og skruetrækkere i sæt, så gå på opdagelse i udvalget, og grib muligheden for at forny din værktøjssamling med nye skruetrækkere fra kendte mærker som Bahco, Wera, Stanley og Irimo.

Produkter

Filtre

Bredt udvalg af skruetrækkere til alle behov

Blandt det vigtigste basisværktøj til din værktøjskasse hører sig uden tvivl gode skruetrækkere i forskellige modeller og størrelser. Hos Faisto forhandler vi både skruetrækkere enkeltvist og skruetrækkere i sæt, så gå på opdagelse i udvalget, og grib muligheden for at forny din værktøjssamling med nye skruetrækkere fra kendte mærker som Bahco, Wera, Stanley og Irimo. Vi har samlet det, vi synes er de allerbedste produkter, så du kan få mest muligt ud af dit værktøj. Som en ægte gør det selv-mand eller -kvinde er det nemlig vigtigt med godt og solidt værktøj, så du kan løse de forskellige opgaver på bedst mulig vis. Find de skruetrækkere du mangler i dag. Vi glæder os til at se, hvad du vælger.

 

Bredt udvalg af skruetrækkere til alle behov
En skruetrækker er uundværlig i utroligt mange situationer. Det gælder uanset, om du er professionel håndværker, fritids gør det selv-mager, eller du blot løser de mest nødvendige praktiske opgaver og kan lidt håndværk til husbehov. Hos Faisto finder du skruetrækkere i alle de kendte modeller og i forskellige størrelser, så du altid har rig mulighed for at finde den eller de skruetrækkere, du mangler i din samling. Blandt de mange muligheder her på siden finder du blandt andet:

  • Slagskruetrækkere
  • Skruetrækkere i alle størrelser med ergonomisk greb
  • Fleksible skruetrækkere
  • Skruetrækkere med krydskærv
  • Skruetrækkere med ligekærv
  • Skruetrækkere med torxkærv
  • Skruetrækkersæt med mange forskellige skruetrækkere

Med så mange forskellige løsninger burde det bestemt være muligt, at du kan finde den helt perfekte skruetrækker her hos os. Er du nybegynder, anbefaler vi dig at vælge et sæt, hvor du får et bredt udvalg af skruetrækkere i de mest gængse størrelser, der lader dig løse de fleste typer af almindelige skrueopgaver. Er du mere rutineret inden for håndværkerfaget, så er du måske i højere grad på udkig efter en skruetrækker, der kan supplere de mange, du allerede har. Uanset hvilken situation du befinder dig i, hjælper vi dig gerne med at komme godt i mål med køb af den løsning, der allerbedst matcher dine ønsker og behov.

 

Krydskærv, ligekærv eller torxkærv?
Krydskærv, ligekærv eller torxkærv – det ringer måske ikke en klokke hos langt de fleste. Er du handyman på fritidsbasis, er det heller ikke nødvendigvis et problem, at du ikke kan skelne imellem de forskellige typer af skruetrækkere. I det store hele handler dit valg af skruetrækker om, hvilke typer af skruer du skal have skruet i. En skrue er udstyret med en kærv, og det er denne kærv, som din nye skruetrækker skal passe til. Måske du bruger blandede skruer, og det dermed vil være allermest fornuftigt at investere i et blandet skruetrækkersæt, men det kan også være, at du sværger til én bestemt type, og så giver det pludselig god mening at gå efter enten skruetrækkere med krydskærv, skruetrækkere med ligekærv eller skruetrækkere med torxkærv.
Vores skruetrækkere er lette at bruge og ligger godt i hånden, så du hurtigt får et godt greb og effektivt kan udføre din opgave. Det gælder, hvad end der skal skrues en enkelt skrue i, eller du står over for en større mængde af skruearbejde. Det skal nemlig være lige til at gå til, uanset om du er nybegynder eller garvet håndværker, og vi vælger derfor kun de bedste skruetrækkere til vores sortiment. Se dem alle her, og find dine favoritter i dag. Nye skruetrækkere giver nyt liv til din værktøjskasse og fornyet energi til dig som håndværker eller gør det selv-type. Vælger du nogle skruetrækkere med et farverigt håndtag, så er det nemt for dig at finde dem i værktøjskassen blandt alt dit andet værktøj.

 

Find skruetrækkere og meget andet hos Faisto
Hos Faisto er vi de glade og stolte forhandlere af et væld af skruetrækkere fra anerkendte brands. Køber du et af vores sæt, så har du samtidig en smart opbevaringsløsning, og så risikerer du ikke at miste dem hen ad vejen. Ud over markedets bedste skruetrækkere, så kan du i vores webshop naturligvis også finde alt andet i værktøj og udstyr. Vi har både boreværktøj, havemaskiner, el-save, sikkerhedsudstyr, skruer og søm, løfteudstyr og meget andet til den ihærdige mand eller kvinde, der kan lide at kaste sig over diverse projekter. Uden det rette værktøj, er det svært at skabe gode resultater, og er du nybegynder, så er det samtidig ikke særlig motiverende at arbejde med dårligt værktøj. Vælg derfor nogle gode brands fra starten – du vil sætte pris på det i længden.
Når du handler hos os, så følger der altid fri fragt med, hvis du shopper værktøj for mere end 1.000 kr. Vi sørger naturligvis for lynhurtig levering, og muligvis allerede i morgen, hvis du bestiller inden kl. 17.00 dag.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering