Hvad end du er professionel håndværker, gør-det-selv entusiast eller blot sætter en hylde op i ny og næ, så er et værktøjssæt et must have. Du har altid hvad du skal bruge og kan dermed spare dyrebar tid. Værktøjssæt findes i stort set alle former, farver og størrelser - så du kan helt sikkert finde et sæt, der passer til dig og dine behov.

Produkter

Filtre

Fordele ved et værktøjssæt:
- Du kan nemt finde hvad du skal bruge
- Du kan nøjes med at tage ét værktøjssæt med dig til en opgave - frem for hele værktøjskassen
- Du får alle størrelser i et sæt, så du har altid den skruetrækker/bit m.v. du plejer at mangle
- Du sparer penge ved at købeværktøj i sæt

Hos Faisto finder du et bredt udvalg af værktøjssæt i høj kvalitet og i alle prisklasser. Det praktiske ved et værktøjssæt er, at du altid har orden i dit værktøj + du nemt kan tage det med dig rundt fra opgave til opgave, uden at skulle have hele værktøjskassen med.

Værktøjssæt findes i mange størrelser. Helt fra pakker med to stk. til flere hundrede dele. Hvilket værktøjssæt du har behov for, afhænger naturligvis af din opgave og dit øvrige værktøjssortiment.
Ejer du intet værktøj kan du med fordel købe de helt store sæt, der er nemlig store besparelser ved at købe værktøjssæt frem for at købe dit håndværktøj enkeltvis.

 

Undgå spildtid
Med et værktøjssæt undgår du spildtid. Værktøjssæt sikrer dig nemlig en overskuelig opbevaring, så du altid hurtigt kan finde det håndværktøj du skal bruge. Du slipper derfor for at lede og du slipper for at skulle slæbe hele din værktøjskasse med dig rundt. Et værktøjssæt er altså en ideel ledsager i mange situationer. Mange værktøjssæt har også den fordel, at de let kan spændes i dit bælte, så du har det lige ved hånden.

Om du skal klarer opgaver i det private hjem eller du er professionel, så er værktøjssæt geniale.
Gå på opdagelse i Faistos store sortiment af værktøjssæt, vi er sikre på, at du kan finde et, der passer til dine behov. Har du spørgsmål eller er det noget du ikke kan finde, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 89 88 58 90 alle hverdage mellem 09-16.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering