Helly Hansen Workwear er kendt for at levere lækkert skiundertøj og arbejdstøj til både den professionelle håndværker og til gør-det-selv-typen, der dyrker sine projekter mere på fritidsbasis. Uanset hvilken kategori du tilhører, kan du få glæde af det super komfortable højkvalitetstøj fra Helly Hansen Workwear.

Produkter

Filtre

Her på siden finder du blandt andet følgende produkt-typer fra det populære brand:

 

  • Skaljakker, fleecejakker, softshell-jakker og andre Helly Hansen Workwear-jakker
  • Huer og undertøj, herunder Helly Hansen Workwear-skiundertøj
  • Arbejdsbukser og shorts i forskellige modeller og længder

Arbejdstøj fra Helly Hansen Workwear holder dig varm, tør og godt tilpas i alle typer af arbejdsmiljøer og uanset, om du arbejder ude eller inde. Du kan også bruge tøjet fra Helly Hansen Workwear til hverdag i koldt vejr, eller når du eksempelvis er på skiferie med familien. På den måde er tøjet meget anvendeligt og alsidigt, og det er på mange måder en investering, som du kan få glæde af igen og igen. Tøjet er så komfortabelt, at du knapt nok mærker, at du har det på, og det er rart, at du kan koncentrere dig om dit arbejde eller om dine igangværende aktiviteter i stedet for at skulle bekymre dig om tøj, der ikke sidder helt, som det skal. Det gør Helly Hansen Workwear, for her er kvalitet og komfort så absolut i højsædet.

Du kan mikse og matche de enkelte beklædningsdele fra Helly Hansen Workwear, som du har lyst til, eller du kan sætte dem sammen med varer fra vores øvrige brands inden for arbejdstøj (indsæt link) her hos Faisto. Mulighederne er rigtig mange, så overvej dine behov, og forkæl dig selv med nyt arbejdstøj, der passer til dine projekter og til sæsonen. Det er en god idé at have arbejdstøj til brug i alt slags vejr, så du altid kan klæde dig på efter de aktuelle vejrforhold, og heldigvis har Helly Hansen Workwear lige det tøj, du skal bruge. Find det her, og læg din bestilling i dag.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering