I nogle arbejdsmiljøer er sikkerhedssko ganske enkelt en absolut nødvendighed, og hvorfor ikke vælge de bedste sko, hvis du er alligevel er på jagt efter nye? De bedste sikkerhedssko finder du i sortimentet fra HKSDK hos Faisto, hvor du kan gå på opdagelse blandt et vælg af forskellige modeller.

Produkter

Filtre

Vi har blandt andet følgende typer af HKSDK-sikkerhedssko i vores udvalg:

 

  • Almindelige sikkerheds-sneakers med pasform og komfort som en ganske almindelig hverdagssko. Blandt denne type af sikkerhedssko finder du eksempelvis de populære modeller HKSDK B3 og HKSDK Z5, der begge er solide sko med høj sikkerhed og fleksibilitet.
  • Sikkerhedsstøvletter, der har et længere skaft og derfor går længere op over anklen, så du kan føle dig ekstra godt beskyttet under arbejdet. Det kan særligt være rart med lidt ekstra beskyttelse, hvis du arbejder i våde miljøer, hvor støvletterne vil værne godt om dine fødder.
  • HKSDK-træsko, der fås med eller uden hælkap. Træsko er typisk lettere og hurtigere at få på end almindelige sikkerhedssko, og de er derfor en god løsning, når det hele gerne må gå lidt stærkt, men du stadig gerne vil have et par komfortable og robuste sko med høj beskyttelse på.
  • Sikkerhedssandaler, der er gode til arbejde i varmt vejr, hvor du gerne vil have lidt luft til fødderne, men hvor du stadig ikke vil gå på kompromis med sikkerheden, imens du arbejder.

Der er således mange muligheder i sortimentet fra HKSDK, og skulle du ikke finde dit nye par sikkerhedssko her, kan du heldigvis også tage et kig på vores øvrige sortiment af sikkerhedssko hos Faisto. Se hele udvalget her. Vi har mange forskellige modeller til alle behov og med et væld af spændende funktioner, så du er bedst muligt beskyttet under arbejdet. Find dit foretrukne par, læg det i kurven, og bestil dine nye sikkerhedssko hjem i dag, så du snart kan komme til at tage dem i brug for første gang.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering