Hos Faisto er vi meget glade for at kunne tilbyde Hultafors i vores udvalg af kvalitetsværktøj. Køber du et vaterpas eller et koben herfra, så kan du regne med at have glæde af det i mange år – hvis ikke for altid. Dyk derfor ned i vores udvalg af Hultafors-værktøj i dag og udvælg de ting, du mangler til værktøjskassen.

Produkter

Filtre

Vælg Hultafors hos Faisto

Hultafors har eksisteret siden 1883 og har derfor langt over hundrede år på bagen. Fra begyndelsen har brandet haft fokus på måleværktøjer fremstillet af træ, der henvendte sig til både tømmerindustrien og kunsthåndværkere. Der gik dog ikke længe, før brandet udvidede sit sortiment, så det ikke længere kun var træ, der blev brugt i produktionen. I dag er Hultafors et internationalt varemærke, der laver håndværktøj med den bedste funktion, præcision og sikkerhed. Det er holdbart værktøj, der tåler hårdhændet behandling og som ligger godt i hånden. 


Hvad end du er professionel håndværker eller amatør gør det selv-mand, så kan du få stor glæde af vores værktøj fra Hultafors. Det kræver nemlig ikke de store evner at håndtere, og det skyldes blandt andet det fantastiske design. Går du på udkig her på siden, vil du opdage et stort udvalg af Hultafors-vaterpas og Hultafors-koben. Et vaterpas er helt uundværlig til simple dagligdagsopgaver. Det kan fx være, hvis du skal hænge et billedet eller et tv op, og gerne vil sikre dig, at det hænger snorlige. Et koben egner sig til lidt andre typer af opgaver, hvor der som regel er noget, der skal brækkes ned. Det kan være, du skal adskille nogle fasttømrede bygningsdele, og her er et koben et fantastisk stykke værktøj.
Yderligere kan du også finde tommestokke i forskellige størrelser. Nogle af dem er fremstillet i træ, imens andre er lavet af glasfiber. Vores vaterpas findes også i flere størrelser, så du kan finde den, der passer til det, du skal bruge det til.

 

 

Køb dit værktøj her

Hvad end du er i gang med et mindre eller større projekt derhjemme, så kan du finde alt det værktøj, du mangler lige her. Ud over Hultafors har vi også et væld af andre spændende brands, der alle tilbyder værktøj af høj kvalitet og i innovative designs. Se fx nærmere på DEWALT, Makita eller STANLEY, hvorfra du finder alt lige fra skruetrækkere og værktøjskasser til boremaskiner, vinkelslibere, bajonetsave og meget andet. Vælger du at handle værktøj fra Hultafors her hos os, så kan du se frem til lynhurtig levering – og muligvis allerede i morgen, hvis du er heldig. Fragten følger naturligvis med til en skarp pris. Hold dig derfor ikke tilbage. Vi sidder klar til at behandle din ordre.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering