Irwin er en amerikansk virksomhed inden for produktion af værktøj, der har eksisteret siden 1884. Med mange års erfaring har Irwin lige præcis den ekspertise, der skal til for at imødekomme de mange forskellige behov, som både professionelle håndværkere og almindelige fritids-gør-det-selv-folk har, når det handler om værktøj.

Produkter

Filtre

Irwin udmærker sig særligt i forhold til kraften på brandets maskiner, og i sortimentet fra Irwin her hos Faisto kan du blandt andet finde værktøj inden for følgende produkt-grupper

 

  • Murbor, metalbor, universalbor, hammerbor samt beton- og installationsbor
  • Markedets bedste klinger til rundsave i mange flotte modeller

Irwin er meget specialiseret inden for særlige dele af værktøjsbranchen, og det betyder, at du trygt kan stole på, at du får markedets bedste produkter, når du vælger eksempelvis et bor eller en rundsavklinge her fra udvalget. Der findes mange producenter af værktøj, der gør det rigtig godt, men Irwin er uden tvivl specialist på virksomhedens område, hvilket kommer dig som forbruger til gode. Vil du se endnu flere smarte værktøjsløsninger, som du kan opgradere din værktøjskasse med, kan du gå på opdagelse i vores øvrige sortiment af værktøj (indsæt link) her, hvor du finder alt, hvad du skal bruge, uanset hvad dit næste projekt går ud på.

Som håndværker eller gør-det-selv-entusiast bør du stille krav til det værktøj, du bruger, hvis du vil have det bedst mulige resultat. Irwin er et sikkert og meget innovativt valg, der performer godt på både ydelse og holdbarhed, så du kan få glæde af dine Irwin-produkter rigtig længe – altid med samme perfekte resultat hver gang, du tager produkterne i brug. Irwin er ikke bange for at tænke nyt og hele tiden forny sig, så virksomheden konstant kan leve op til dine forventninger til, hvad godt værktøj skal kunne præstere. Så behøver du aldrig at gå på kompromis, når du køber nyt værktøj til arbejds- eller fritidsbrug.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering