Faisto er stolt sponsor af FC Nordsjællands kvindehold

Når FC Nordsjællands kvinde-senior i foråret skal spille om at komme op i kvindernes bedste liga, bliver det med Faisto på maven, en aftale vi er rigtig stolte over og glade for.

 

Vi har aktivt kigget efter et sponsorat, som matchede vores værdier. Et sponsorat hvor vi som mennesker havde lyst til at investere tid og arbejde, for at få det optimale ud af vores partnerskab. Så vi ser mange gode grunde til, at blive eksponeret sammen med FC Nordsjællands bedste kvindehold. Klubbens fokus på kvinder og hele organisationen bagved, med Right to Dream har vægtet højt hos os. Vi mener, det er vigtigt som mennesker at kunne engagere os og der må vi virkelig sige, at der er en stor synergi mellem FCN/Right to Dream og vores virksomhed og de mennesker vi stræber efter at have ansat. Christian Tayler, Head of Womens football i FCN siger: ’Vi er meget glade for aftalen med Faisto. De har været på udkig efter en partner, der vægtede værdier og ligestilling højt, det gør os rigtig glade. Aftalen med Faisto er et udtryk for flere ting. Nemlig at vi på kort tid har rykket vores kvindeafdeling rigtig langt, og samtidig skabt stærke resultater. Derudover må vi også sige, at vi kan glæde os over, at flere har fået øjnene op for kvindefodbold og det arbejde, vi har startet med at skabe lige vilkår for både piger og drenge.’

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering