Om os

Vi tror på, at alle gode resultater starter med det rigtige værktøj og den rigtige rådgivning. Hos Faisto tilbyder vi et bredt sortiment - heriblandt værktøj, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr samt søm, skruer og bolte - og vores verdensklasse kundeservice sidder klar hver dag til at rådgive om, hvad det rigtige værktøj kan være netop for dig.

Hos Faisto brænder vi for at bygge verden bedre. Vores vision er at give glæden ved godt udført håndværk til alle – og det gør vi ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der matcher vores kunders behov.

Navnet ’Faisto’ er afledt af den græske gud Hefaistos, der var smedens og ildens gud i den græske mytologi og søn af Zeus – og var kendt for at være hjælpsom og retfærdig. Ligesom vi arbejder på at være hver eneste dag.

Faisto er ejet af Lemvigh-Müller, der er Danmarks største stål-og teknikgrossist – og derfor ligger det dybt i vores identitet at levere produkter af højeste kvalitet. Lemvigh-Müller blev grundlagt i 1846 på Kultorvet i København og har 1200 medarbejdere. 

Vi er E-mærke certificeret

Hos Faisto er vi E-mærket. E-mærket er den danske mærkningsordning, der beskytter dig før, under og efter et køb. E-mærket er et kvalitetsstempel, der viser dig som forbruger, at en webshop drives lovligt og forsvarligt. Du har altid adgang til E-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Under vores persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan vi beskytter dine personlige data, i forbindelse med et besøg og/eller afgivelse af ordre på Faisto.dk.

Whistleblower-ordning

Som tidligere beskrevet er Faisto ejet af Lemvigh-Müller. Lemvigh-Müller har en whistleblower-ordning, som er tiltænkt indberetning af hændelser, som er i uoverensstemmelse med gældende love og etiske standarder. Hvis kunder, samarbejdspartnere eller leverandører hos Faisto oplever uhensigtsmæssigheder, kan de benytte sig af Lemvigh-Müllers whistleblower-ordning. Du kan læse mere her.

Pricerunner-købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster intet og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Erstatning gives kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der er undtaget garantien, samt de gældende betingelser.

 

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering