Persondatapolitik

Faisto.dk bestræber sig på at sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes, når du bruger vores tjenester. I nedenstående kan du derfor læse om, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes. Først og fremmest er det vigtigt for os at påpege, at dine oplysninger vil blive behandlet og beskyttet forsvarligt og efter gældende lovgivning.
Følgende persondatapolitik gælder for alle kunder på Faisto.dk. Faisto A/S er dataansvarlig på faisto.dk og derfor har faisto.dk ansvaret for beskyttelse af dine personlige oplysninger i henhold til den danske lov om databeskyttelse.
Som udgangspunkt kan du tilgå faisto.dk uden at give os oplysninger om, hvem du er. Hvis du derimod ønsker at handle med os eller modtage bestemte services, har vi brug for nogle flere oplysninger om dig.

Vi har brug for at vide mere om dig, hvis du eksempelvis; 

  • Handler på faisto.dk
  • Tilmelder dig vores kundekonto
  • Modtager vores nyhedsbreve
  • Deltager i en konkurrence udlovet af faisto.dk
  • Kontakter vores kundeservice enten pr telefon, chat eller e-mail
  • I nedenstående vil vi derfor redegøre for, hvilke oplysninger vi indsamler og gemmer om dig, og hvad vi bruger oplysningerne til.

Hvem ejer faisto.dk?

Faisto.dk ejes og drives af Faisto A/S, CVR-nr. 39005638 adresse Marielundvej 41, 2730, telefonnummer: 89 88 58 90 og e-mailadresse kundeservice@faisto.dk.

Nødvendige oplysninger
Når du afgiver en ordre på faisto.dk, skal vi som minimum bruge;

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Dit mobilnummer
  • Din E-mail adresse

Hvad bruger I mine personlige købsdata til?

De oplysninger du giver os i forbindelse med et køb bruges til at kunne behandle din pågældende ordre samt en eventuel returnering. Derudover sender vi dig en meddelelse vedrørende leveringsstatus ligesom vi kontakter dig, hvis der opstår problemer med din levering.

Hvor længe gemmes købsdata?

Ovenstående data bliver gemt i fem år, sammen med oplysningerne om, hvilke varer, du har købt. Efter fem år slettes oplysningerne. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart, med mindre virksomheden sælges eller omstruktureres. Hvis dette sker, vil videregivelsen ske i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Hvilke oplysninger gemmer I ellers?

Udover oplysninger omkring dit køb, indsamler vi kun personlige oplysninger, som du selv giver os. Det kan eksempelvis være, hvis du kontakter vores kundeservice, modtager vores nyhedsbrev eller deltager i en konkurrence. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke data, vi har om dig. Ligesom du har mulighed for at få data om dig slettet. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan slette data specifikt omkring en ordre, før der er gået fem år.
Du har mulighed for at oprette en konto hos faisto.dk og/eller modtage vores nyhedsbrev. Betingelserne for oprettelse af en kundekonto samt modtagelse af nyhedsbrev vil blive beskrevet længere nede i persondatapolitikken, ligesom betingelserne skal accepteres i forbindelse med registrering af kundekonto samt registrering for modtagelse af vores nyhedsbrev.

Betingelser for modtagelse af nyhedsbrev

For at kunne modtage vores nyhedsbrev, kræver det, at vi har din e-mail adresse samt dit fulde navn. Derudover opfordrer vi dig til at udfylde oplysninger, som kan hjælpe os med at målrette nyhedsbreve specifikt efter dine interesser.

Hvem videregiver I oplysninger til?

Interne afdelinger hos faisto.dk
Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Cookies

Udover de oplysninger, som du selv vælger at give os i forbindelse med køb eller tilmelding til udvalgte services, anvender vi cookies på faisto.dk.
Hvis du vil vide mere om hvilke cookies vi anvender og hvordan du sletter dem, kan du følge nedenstående link;
Læs mere om Cookies på faisto.dk

Få professionel rådgivning

Vi kender og forstår glæden ved at gøre tingene selv. Hvis du skal købe nyt værktøj eller har brug for vejledning i forhold til dit forestående projekt, så tag fat i vores professionelle rådgivere. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at klæde dig på til dit næste projekt - både i forhold til viden og værktøj.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-16

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering

Faisto.dk bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse, når du besøger og/eller køber varer på vores webshop. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, forudsætter det, at du godkender brugen af cookies. Læs mere om brugen af cookies her.