Returnering

Sådan retunerer du

Hvis du ønsker at returnere hele eller dele af din ordre, så har vi gjort det nemt og enkelt for dig.

Indtast den e-mail du brugte på bestillingstidspunktet og dit ordrenummer, hvorefter vi finder ordren frem til dig.

Herefter vælger du hvilke varer, du ønsker at returnere samt udfylder årsagen til din returnering.

Til sidst printer du den valgfrie returetikette. Det koster kun 39 kr. at benytte dig af vores returetikette. Pengene fratrækkes det beløb, som du skal have tilbage for varerne. 

E-mail
Ordrenummer
Returnering i 4 enkle trin
checkmark i kasse

Vælg de varer der skal returneres

1

Først vælger du hvilke varer, du ønsker at returnere. Du vælger én vare ad gangen og skriver årsagen til returneringen pr. vare. Hvis der er tale om en defekt vare, har du mulighed for at skrive en kommentar, så vi ved, hvad vi skal lægge mærke til, når vi håndterer din returnering i vores returafdeling. 

Udskriv returlabel

2

Når du har udfyldt din returnering, kan du printe din returlabel. Det koster kun 39 kr. at benytte vores returlabel. Pengene fratrækkes, når vi tilbagefører pengene for returneringen til dig.    

Pak dine varer sammen og vedhæft returlabel

3
Vedhæft returlablen udenpå returordren før du sender den tilbage til os. 
transportbil

Send varerne tilbage til os

4

Send din returordre tilbage til os fra et Post Nord posthus eller en Post Nord pakkeshop. Hvis du benytter vores returlabel, skal du ikke betale returfragt ved indlevering af returordren. Vi fratrækker de 39 kr., når vi tilbagebetaler pengene til dig. 

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering