Sikker betaling på faisto.dk

Når du handler på Faisto.dk, kan du altid føle dig sikker på, at dine betalingsoplysninger behandles sikkert og i overensstemmelse med gældende lovgivning. I nedenstående vil vi i detaljer beskrive, hvordan du kan føle dig sikker samt gennemgå de betalingsmidler, som du kan anvende, når du handler på Faisto.dk
Når du handler på Faisto.dk kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, VISA, VISA Dankort, Mastercard, MobilePay samt.

Ingen skjulte udgifter

Når du handler hos Faisto.dk opkræver vi et leveringsgebyr, som kan variere alt afhængig af, om vi kører en kampagne eller af den leveringsform, du vælger. Leveringsomkostningerne vil blive tydeliggjort i forbindelse med, at du afgiver din ordre. Alle priser på Faisto.dk er inklusiv moms, skatter og afgifter, og der vil ikke blive pålagt andre gebyrer end leveringsomkostningerne.
Betalingen håndteres af Altapay (Online Payment Solutions), som garanterer sikker betaling.

Betaling med kreditkort/Dankort

Når du går til kassen, vælger du hvilket betalingskort, du ønsker at anvende. Når vi har registreret din ordre, vil du modtage en ”ordrebekræftelse”, som vil blive sendt på samme tid, som din ordre er klar til at blive afsendt fra vores lager. Vi trækker først pengene fra dit kort, når din ordre bliver afsendt fra vores lager.
Hvis betalingen ikke accepteres, vil du blive informeret om dette på skærmen. Og du vil blive bedt om at vælge et andet betalingsmiddel. Vær opmærksom på, at der kan være kortudstedere, som tilbageholder pengene i en kort periode, selvom betalingen ikke er blevet accepteret, hvorefter de frigives. 

Betaling med MobilePay

Hvis du ønsker at betale med MobilePay, skal du først downloade og aktivere app´en hos Danske Bank. Det kræver ikke, at du selv er kunde i Danske Bank for at du kan bruge MobilePay app´en. App´en er tilknyttet en selvvalgt konto og er beskyttet af en selvvalgt kode. Du kan anvende Dankort, VisaDankort, Mastercard og Maestro til din MobilePay konto.
Vi trækker først pengene, når ordren afgår fra vores lager. Hvis du ønsker at returnere hele eller dele af din ordre, vil vi tilbageføre pengene så snart vi har varerne tilbage på vores lager. Hvis du har fået nyt telefonnummer fra du købte varerne og til du returnerede dem, skal vi bede om dine kontooplysninger for at kunne tilbageføre pengene. Hvis det ikke er muligt for os at tilbageføre pengene, vil du blive kontaktet af vores kundeservice. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, inden du sender varerne retur, da det kan gøre behandlingstiden korte. Du kan læse mere om vores returregler her.

Vi er E-mærke certificeret

E-mærket er den danske mærkningsordning, der beskytter dig før, under og efter et køb. E-mærket er et kvalitetsstempel, der viser dig som forbruger, at en webshop drives lovligt og forsvarligt. Du har altid adgang til E-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. 

Under vores persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan vi beskytter dine personlige data, i forbindelse med et besøg og/eller afgivelse af ordre på Faisto.dk.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering