Makita er et japansk brand inden for værktøj, der har vundet stort indpas på markeder over hele verden. Ikke mindst i Danmark, hvor det nationale hovedkontor ligger i Horsens. Makita beskæftiger sig udelukkende med værktøj og er derfor førende inden for virksomhedens felt. Brandet er populært blandt både professionelle håndværkere samt fritidshåndværkere- og gør-det-selv folk.

Produkter

Filtre

Stort udvalg af værktøj fra Makita

I sortimentet her på siden finder du blandt andet følgende produkttyper fra Makita:

 

  • Makita-boremaskiner og Makita-skruemaskiner
  • Slagbore- og skruemaskiner
  • Kædesave, rundsave, stiksave og bajonetsave
  • Vinkelslibere og andre slibemaskiner
  • Båndpudsere og borehamre
  • Makita-radioer
  • Hækkeklippere, plæneklippere og græstrimmere
  • Løvsugere, mosfjernere og multicuttere
  • Varmluftpistoler og rystepudsere
  • Makita-batterier til de enkelte maskiner

Kvaliteten er i top hos Makita, så opgrader endelig din samling af værktøj med netop de produkter, du står og mangler som haveejer eller handyman. Der er nærmest ingen grænser for, hvilket værktøj du kan finde her i sortimentet fra Makita hos Faisto, så hold dig ikke tilbage i din søgen efter din næste tilføjelse til samlingen. Måske det produkt, du går og leder efter, blot gemmer sig bag dit næste klik? Det finder du kun ud af ved at dykke ned i udvalget fra Makita og se de mange muligheder, som vi kan tilbyde til dig.

 

Værktøj fra Makita til alle behov
Hos Faisto går vi op i at tilbyde det helt rigtige værktøj til alle ambitionsniveauer og erfaringsgrundlag, så du altid kan vælge værktøj, der passer bedst muligt til dig og til dine projekter. Derfor er alle vores produkter meget brugervenlige, så alle kan give sig i kast med praktiske opgaver og kreative sysler, der kræver det helt rigtige værktøj. I sortimentet fra Makita er der rig mulighed for, at du kan finde værktøj, som du vil føle dig komfortabel med at give dig i kast med at bruge. Du finder alle produkterne her, så det er bare med at komme i gang med at få alle drømmene opfyldt.

 

Hvad end du er en garvet håndværker, eller du for første gang skal kaste dig over et gør det selv-projekt, så er en boremaskine altid et fantastisk værktøj. Den er nem at betjene for alle, og den kan hjælpe dig med helt simple ting som fx at hænge billeder op på væggen. Så slipper du for at skulle betale en professionel for at gøre det, eller for at hyre din far eller bror til opgaven. Makita tilbyder et stort udvalg af bore- og skruemaskiner, der opfylder lige præcis de behov, du har. Men overvej nøje, hvilken model du bestiller hjem. Der er nemlig forskel på, hvor meget power den enkelte boremaskine besidder, og det er en afgørende faktor alt efter, hvilken opgave, du skal bruge den til.

 

Er du en heldig haveejer, og går du op i, at din have ser skarp ud hele året rundt, så er de rette haveredskaber helt uundværlige. Makita fremstiller elektriske redskaber, der hjælper dig med både at holde græsset pænt samt trimme og klippe hækken. Her på siden kan du desuden falde over gode pakketilbud, hvor du fx kan vælge en plæneklipper og få en gratis skruemaskine eller græstrimmer med i købet. Så bliver det da ikke meget bedre.

 

Køb hos Faisto i dag
Hvis du bare er super ivrig efter at få fingrene i dit nye værktøj fra Makita, så kan vi heldigvis glæde dig med, at vi leverer dine varer i løbet af kun 1-2 hverdage. Køber du værktøj for mere end 1.000 kr., så leverer vi ovenikøbet helt gratis. Tøv derfor ikke med at bestille hjem herfra siden i dag. Vi sidder klar til at modtage din ordre.


Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering