Nilfisk er en af verdens største producenter af rengøringsmaskiner til både professionelt og privat brug. Med Nilfisk klarer du nemt og effektivt diverse rengøringsopgaver. Se Faistos store udvalg i maskiner og tilbehør fra kvalitetsbevidste Nilfisk. 

Produkter

Filtre

Nilfisk - en af verdens største producenter

Det er de færreste herhjemme, der ikke har hørt om brandet med det lidt spøjse navn Nilfisk. Bag navnet gemmer sig en af verdens største producenter af rengøringsmaskiner, der nemt og effektivt klarer rengøringen hjemme hos dig. Og så kan vi endda sige med stolthed, at Nilfisk er dansk. Virksomheden blev grundlagt i 1906 og producerede i begyndelsen elektromotorer, der senere blev fundamentet for brandets videre levebrød, som Nilfisk også er kendt for i dag, nemlig de smarte og effektive rengøringsmaskiner. Den første støvsuger fra Nilfisk kom til i 1910, og i dag omfatter sortimentet et væld af forskellige løsninger til både industribrug og privatbrug.

I udvalget fra Nilfisk online hos Faisto kan du blandt andet finde følgende produkttyper:

 

  • Nilfisk-støvsugere
  • Nilfisk-højtryksrensere
  • Nilfisk-vinduesvaskere

 

Særligt populære er højtryksrenseren Nilfisk Alto og støvsugeren Nilfisk Coupe, der er blandt vores bedst sælgende modeller. Nilfisk har dog også mange andre produkter at byde på til alle behov, så tag et kig på sortimentet, og lad dig begejstre af de mange forskellige muligheder. Købet af et produkt fra Nilfisk er garanti for kvalitet og også lidt af en investering, fordi du typisk kan have glæde af dit Nilfisk-produkt igennem rigtig mange år, hvis du sørger for at passe ordentligt på det. Både kvalitet og effektivitet i forhold til praktiske gøremål betyder noget for din hverdag, og vil du have den bedst mulige hverdag, så vælg Nilfisk til din rengøring. Det vil du ikke fortryde.

 

Nilfisk-støvsugere
Nilfisk har i mange årtier hjulpet danskere med en lettere rengøring af hjemmet. Måske husker du selv, at dine forældre havde en Nilfisk-støvsuger. Nogle af de første støvsugere fra brandet var utroligt tunge og klodsede i designet, men ikke desto mindre var de populære, og siden da er det kun gået én vej.
I dag producerer Nilfisk flere forskellige typer af støvsugere alt efter, hvad dit behov er. Man kan tale om, at der findes tre forskellige modeller; husholdningsstøvsugeren, håndværkerstøvsugeren og centralstøvsugeren.

 

Husholdningsstøvsugeren er den klassiske støvsuger, der står i de fleste almindelige hjem. Denne type støvsuger har et moderat støjniveau og er udstyret med et godt filter, der mindsker spredningen af partikler, hvilket er til fordel for især allergikere. Husholdningsstøvsugeren findes som både håndholdt- og stangstøvsuger. Håndstøvsugeren er ideel til småopgaver, som fx opsamling af madkrummer eller andet skidt, imens stangstøvsugeren er perfekt til de lidt større rengøringsopgaver. Stangstøvsugeren er kendetegnet ved, at hele støvsugeren sidder på selve røret. Det betyder også, at den ofte er batteridrevet og helt ledningsfri, så du nemt og bekvemt kan komme rundt i hele dit hjem.

 

Håndværkerstøvsugeren er en ekstra kraftig støvsuger, og det giver måske sig selv. Her er der til gengæld ikke tænkt særlig meget over støjniveau eller filtrering, men sugeevnen er væsentlig stærkere, da den er beregnet til at klare grov skidt, snavs og materialerester. Disse støvsugere kan ofte også klare vand og fugt.

 

Centralstøvsugeren er yderst lydsvag og meget allergivenlig. Denne type støvsuger er noget anderledes, end dem vi normalt kender. Den skal nemlig integreres i hjemmet og placeres på loftet. Herfra bliver der trukket nogle rør rundt i huset, og fra rørene er der nogle forskellige udtræk, hvor skidtet skal ind. Installationen af denne støvsuger er en smule omstændelig, og det bliver derfor ofte gjort i forbindelse med et nybyggeri eller en renovering. Til gengæld venter der et stort set lydløst støvsugersystem med et filter, der kun skal tømmes et par gange om året.

 

Nilfisk-højtryksrenser
Er du på jagt efter en god højtryksrenser, så finder du også det fra Nilfisk. En højtryksrenser er et fantastisk redskab til rengøring af udendørsarealer, køretøjer, bygninger mm. Årsagen til navnet er meget simpel – højtryksrenseren fungerer ved, at en vandstråle under højt tryk sendes ud af slangen. Det kraftige tryk er derfor med til at rense og spule fx din cykel, bil, rengøre fliser i indkørslen, spule carporten og meget andet. Mange husejere kan derfor hurtigt blive enige om, at en højtryksrenser er ganske uundværlig. Fra Nilfisk finder du forskellige udgaver af højtryksrensere. Og bare rolig, du behøver slet ikke betale en formue for at få fat i en god en af slagsen her hos Faisto. Vi tilbyder Nilfisk-højtryksrensere til fordelagtige priser, og holder du godt øje, kan du endda være heldig at finde dem til nedsatte priser.

 

Tilbehør til Nilfisk
Måske ejer du allerede en Nilfisk-maskine? Hvad end det er en støvsuger eller en højtryksrenser, så kan du finde smart og uundværligt tilbehør lige her. Det kan være, du står og mangler nye filterposer, nye mundstykker, forskellige rensemidler eller noget helt andet. Det er vigtigt, at du vedligeholder din maskine, så du kan have glæde af den mest muligt og længst muligt. Får du fx ikke skiftet filterpose regelmæssigt, så vil din støvsuger ikke præstere optimalt, og på sigt vil du også slide den hurtigere.

For korrekt vedligeholdelse af din Nilfisk-støvsuger er det også vigtigt, at du renser filteret ved udblæsningen. Derudover bør du aldrig bruge din husholdningsstøvsuger til byggestøv eller byggeaffald mm. Det er den ganske enkelt ikke bygget til at kunne klare, og du risikerer, at den står af. Kontroller indimellem røret, slangen og mundstykket for at sikre, at der ikke sidder skidt fast. Brug aldrig din støvsuger til vand eller andre væsker – medmindre den egner sig til formålet.

 

Bestil hos Faisto i dag
Der er ingen tvivl om, at vi er meget glade for at kunne tilbyde et flot udvalg fra Nilfisk lige her. Vi har også mange andre rengøringsprodukter på lager hos Faisto, som du kan undersøge i jagten på din nye støvsuger eller et andet smart produkt, der gør hverdagen lettere. Er du en rigtig gør det selv-mand eller -kvinde, så er du landet det helt rette sted. Vi er nemlig eksperter i ikke kun rengøringsmaskiner, men også el-værktøj, håndværktøj, arbejdstøj og sikkerhed samt alt det, du ellers står og mangler til dine projekter. Vi tilbyder nogle af de bedste brands på markedet, og det er din garanti for at få fingrene i nogle fantastiske produkter, der hverken skuffer på kvalitet eller design.
Grib mulighederne her hos Faisto, og bestil produkter fra Nilfisk eller fra et vores mange andre brands hjem med bare få klik med det samme. Vi sørger altid for hurtig levering på kun 1-2 hverdage, og køber du stort ind, så kan du opnå fri fragt. Så bliver det hverken meget nemmere, hurtigere eller billigere at købe nyt fra Nilfisk.


Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering