Du har brug for bolte og møtrikker, hvis du har kraftige konstruktioner, der skal holdes godt sammen. Du kan benytte bolte og møtrikker både ude og inde.

Produkter

Filtre

Guide til valg af bolte og møtrikker:

Når du vælger dine bolte og møtrikker, skal du kigge på, hvad de skal kunne holde. Jo mere vægt og modstand de skal kunne holde, des større bolt og møtrik. Bolte og møtrikker kan klare en hårdere spænding end almindelige skruer, derfor er de gode til større konstruktioner, der eksempelvis holder stor last. Ved brug af bolte og møtrikker sikrer du også, at dit materiale ikke kan arbejde så meget, derfor bliver dine materialer holdt godt sammen. Husk dog altid at efterspænde bolte og møtrikker efter et stykke tid.
Bolte og møtrikker bruges oftest i metal og stål, men kan også bruges i trækonstruktioner.
Bolte måles i millimeter (mm). Bredden beskrives med et M og er efterfulgt af længden. M5x60 er altså lig med 5 mm i bredden (passer til en M5 møtrik) og måler 60 mm i længden.
Du skal være opmærksom på, hvilken belægning dine bolte og møtrikker har - alt efter hvilket miljø du skal bruge dem i. Læs mere om belægningen på hvert enkelt bolt eller møtrik nederst på siden under specifikationer.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering