Skruer har, trods et ens udseende, store forskelle, hvis man går helt tæt på. Husk derfor altid at vælge de helt rigtige skruer til dit projekt, så du er sikker på at få en langtidsholdbar og flot løsning. Hos Faisto finder du et bredt sortiment af skruer til alle behov. Klik ind og læs om de forskellige typer af skruer, så du finder de perfekte skruer til dit næste projekt.

Produkter

Filtre

Sådan vælger du de rette skruer:

Det er altid en god idé, at have et større udvalg af skruer i hjemmet, for der findes stort set ikke det byggeprojekt, der ikke trænger et par skruer.
Når du vælger dine skruer, er det først og fremmest vigtigt at tænke over, hvad du skal bruge dem til. Der findes skruer til mange forskellige formål, tænk derfor over hvilket materiale din skrue skal skrues i, hvilken kærv skruen har, hvilket gevind samt dimensionerne af skruen.

Skal du eksempelvis lægge terrasse, skal du bruge terrasseskruer, så du er sikker på, at skruerne bliver både skjult og kan holde til det danske vejr.
Skal du derimod have en skrue i et materiale af stål, skal du benytte skruer med stålprofil, hvor skruen har en borespids, der forborer et hul til din skrue.

De fleste skruer er lavet i galvaniseret stål, så de ikke ruster så nemt, men der findes skruer i mange forskellige materialer. Du kan læse om skruernes overfladebehandling på hver enkelt skrue, nederst under specifikationer.  

Når du skal finde ud af hvilke og hvor mange skruer du skal bruge, skal du måle tykkelsen på de elementer du skal skrue fast.

I udgangspunktet skal din skrue være to gange elementets længde, så den kan få ordentlig fast i både dét og selve materialet det skal skrues sammen med. Har du fx en træbjælke der er 5 cm bred, skal din skrue være 10 cm lang.
Tykkelsen af din skrue vælges ud fra typen af opgave. Skal du blot skrue små lister fast, eller hænge et lille billede op på væggen, er det fint med de tynde skruer på 2 mm, men skal du lægge en hel terrasse, eller skrue store bjælker af træ sammen, er det vigtigt med skruer der er tykkere (ca. 6 mm).
Er du i tvivl om, hvilken type skrue du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte vores faglærte håndværkere i kundeservice alle hverdage mellem 09-16, så kan de finde et udvalg af skruer, der passer til lige netop din opgave.


Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering