Snickers er ikke bare navnet på en populær chokoladebar, men også navnet på et populært brand inden for lækkert arbejdstøj. Det er nemlig vigtigt, at du kan føle dig ordentligt klædt på og godt tilpas, imens du arbejder – og det gælder selvfølgelig i alt slags vejr.

Produkter

Filtre

Hos Faisto fører vi et bredt sortiment af arbejdstøj fra Snickers, og i udvalget her på siden finder du blandt andet følgende beklædningsdele:

 

  • Diverse jakker, herunder skaljakker, softshell-jakker, vinterjakker og fleecejakker
  • Flotte arbejdsbukser, bælter og shorts til arbejdsbrug
  • T-shirts, huer, undertøj og diverse tilbehør som eksempelvis telefonholdere
  • Hættetrøjer og striktrøjer i tyk og blød kvalitet
  • Regntøj til de våde dage på byggepladsen

Med andre ord kan du nemt finde dit nye Snickers-arbejdstøj eller Snickers-workwear her hos os, så du kan klæde dig pænt men samtidig praktisk på fra top til tå og dermed kan blive klar til dagens arbejde.

Du kan også se vores øvrige sortiment af arbejdstøj fra andre kendte mærker her, hvor du kan finde endnu mere inspiration til påklædning, der egner sig godt til håndværkere og andre gør-det-selv-folk, der har brug for tøj, der opfylder nogle særlige kriterier. Således har vi masser af komfortable muligheder inden for arbejdstøj, der er vindtæt, vandtæt og beskyttende, og som selvfølgelig kan tåle at blive beskidt. Det kan nemlig ikke undgås med et aktivt arbejde, hvor der er gang i mange maskiner og processer i løbet af en arbejdsdag.

Sværger du til arbejdstøj fra Snickers, kan du finde mange spændende muligheder her i udvalget, hvor du let kan sammensætte de helt perfekte sæt, der passer til dine behov. Vi har arbejdstøj til alle sæsoner og arbejdsforhold, så tag dig god til at finde de helt rigtige produkter for dig. Snickers leverer arbejdstøj, som du nærmest ikke kan undgå at blive rigtig godt tilfreds med. Hos Faisto er vi i hvert fald store tilhængere af Snickers – og det håber vi også, at du vil komme til at være.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 12.00. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-12.00

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering