Vil du have moderne værktøjsløsninger, der yder optimalt på alle typer af opgaver? Så bør du uden tvivl tage et kig på de forskellige muligheder inden for værktøj fra Stanley FatMax. Brandet er et underbrand til amerikanske Stanley, der i dag er en del af et andet populært værktøjsbrand, nemlig værktøjsgiganten Black & Decker.

Produkter

Filtre

Serien af Stanley FatMax-produkter er således skabt ud fra brede erfaringer fra nogle af branchens absolut dygtigste folk, og i udvalget af Stanley FatMax-løsninger hos Faisto kan du blandt andet finde følgende produkt-typer:

 

  • Diverse værktøj: I sortimentet fra Stanley FatMax finder du først og fremmest værktøj af forskellig art, herunder bore- og skruemaskiner, slagbore- og skruemaskiner, båndpudsere, borehamre, rystepudsere og varmluftpistoler. Vi har også et bredt udvalg af forskellige save, heriblandt bajonetsave, kædesave, stiksave og rundsave.
  • Diverse havemaskiner: Stanley FatMax kan også byde på spændende løsninger inden for diverse maskiner til havebrug. Maskinerne gør det let at tage dig kærligt at din have, så du kan holde den pæn og indbydende hele året rundt. I sortimentet finder du blandt andet plæneklippere, hækkeklippere, multicuttere, løvsugere, græstrimmere og mosfjernere fra Stanley FatMax.

Med andre ord har du adgang til utroligt mange forskellige muligheder, når du kaster dig over udvalget fra Stanley FatMax her hos Faisto. Uanset hvilke produkter du står og mangler, finder du dem her, hvor du altid er garanteret rigtig høj kvalitet for dine penge. Et produkt fra Stanley FatMax er et produkt, som du kan have glæde af igen og igen igennem rigtig mange år, hvis du forstår at passe godt på det, og derfor kan købet af en løsning fra Stanley FatMax være en rigtig god investering i dit liv som haveejer eller handy-mand.

Tag dig god tid til at kigge de forskellige produkter igennem, så du får det bedst mulige udgangspunkt for at vælge en løsning, der matcher dine behov og ønsker. Læg derefter dine udvalgte produkter i kurven, og bestil dem hjem her fra Faisto med bare få klik.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering