Østrigske Tyrolit er blandt verdens førende producenter inden for værktøj. Virksomheden har speciale i produktion af slibemaskiner, save- og skæremaskiner, boremaskiner samt diverse afretterværktøj, og Tyrolit som brand er derfor svært at komme udenom, hvis du er på jagt efter nyt værktøj fra en af de førnævnte produktkategorier. Uanset om du er professionel håndværker, eller du blot hygger dig med gør-det-selv-projekter i fritiden, er det værd at tage et nærmere kig på sortimentet fra Tyrolit.

Produkter

Filtre

Historien bag Tyrolit

 

Tyrolit er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1919 af Daniel Swarovski. Virksomheden har i dag hovedsæde i byen Schwaz i Tyrol i Østrig, og Tyrolits produkter sælges i mere end 65 lande verden over. Måske Swarovski-navnet virker bekendt? Det er ikke tilfældigt, for som du måske har gættet, er Tyrolit en del af den verdensomspændende succes, Swarovski Group, der nok er allerbedst kendt for sine smukke Swarovski-krystaller, som bruges til fremstilling af smykker.

Umiddelbart er der langt fra værktøj til smykker, men faktisk er de to tæt forbundne i arbejdet hos Swarovski Group. Det første produkt fra Tyrolit var nemlig en slibeskive, der blev skabt med det formål, at slibeskiven skulle bruges til produktionen af Swarovski-krystaller. Tidligere havde Swarovski Group anvendt slibeskiver fra en anden producent, men under Første Verdenskrig blev virksomheden afskåret fra forretningssamarbejdet og måtte derfor begynde udviklingen og produktionen af sine egne slibeskiver, hvis de kendte Swarovski-krystaller fortsat skulle bevare den samme høje kvalitet. Således blev Tyrolit til.

 

Innovative produkter af høj kvalitet

 

Tyrolit er en virksomhed, der bliver ved med at vokse, og firmaet har fingeren på pulsen i forhold til at inkorporere nye, innovative teknologier i sine spændende værktøjsløsninger. Det kommer dig som kunde til gode, når du køber Tyrolit-værktøj her hos Faisto. Værktøj fra Tyrolit er en investering i fremtiden, og passer du godt på dine produkter, vil de tjene dig godt og holde rigtig længe.

Står du og er på vej til at opgradere din værktøjssamling, bør du uden tvivl tage dig god tid til at klikke dig igennem udvalget fra Tyrolit. De professionelle løsninger overrasker og begejstrer, og har du først prøvet et produkt fra Tyrolit, er der gode chancer for, at du vil vende tilbage til brandet igen og igen, når du mangler nyt værktøj. Brandet er ganske enkelt i en klasse helt for sig selv, og det vil du hurtigt opdage, når du får et stykke værktøj fra Tyrolit i hænderne for første gang.

Har vi gjort dig nysgerrig? Du finder alle vores produkter fra Tyrolit her på siden, hvor du i ro og mag kan klikke dig igennem de mange løsninger og finde dine favoritter. Hold dig endelig ikke tilbage!

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering