Hvis du er en ægte gør-det-selv type, så ved du allerede alt om, hvor vigtigt det er med en god og rummelig værktøjskasse, hvor du kan have plads til alt dit grej. Hos Faisto finder du et bredt udvalg af både værktøjskasser, værktøjstasker og trolleys.

Produkter

Filtre

Værktøjskasse

 

I årenes løb kan du ende med at få samlet en god stak forskelligt værktøj, og det er bare nemmest at opbevare det samlet. Netop derfor er en værktøjskasse et must have for alle gør-det-selv mænd og -kvinder. Med en værktøjskasse er det samtidig nemt for dig at transportere alt dit værktøj fra a til b, når du fx skal hjælpe vennerne med deres projekter, og du kan være sikker på, at dit værktøj er godt opbevaret undervejs og ikke tager skade.
Hos Faisto kan du finde et bredt udvalg af værktøjskasser, der opfylder alle de behov, du har på området. Måske kan du nøjes med en mindre værktøjskasse, der blot kan rumme alle de mest nødvendige ting, eller det kan være, du har brug for den største af slagsen? Uanset hvad, så dyk ned her på siden og se, hvad vi har at byde vi. Vi er sikre på, at du kan finde en værktøjskasse, der matcher dine behov.

 

 

Værktøjskasser fra store brands

 

Leder du efter en god, solid og robust værktøjskasse, så er Faisto det rette sted at lede. Vi er meget glade for at kunne tilbyde en bred variation af forskellige værktøjskasser fra populære brands. Af mærker kan du vælge fx Stanley eller Raaco, der begge er eksperter på området og derfor ved alt om, hvad der er behov for i en god værktøjskasse. Nogle af modellerne er fremstillet i en stærk plastik eller metal, imens andre modeller er en slags taske i stof. Størrelserne varierer utrolig meget, og det samme gør priserne. Vi har derfor en værktøjskasse til alle, så giv dig god tid til at overveje, hvilken der vil være det rette valg for dig.

 

 

Vælg den rette værktøjskasse

 

Inden du kaster dig over den første og bedste værktøjskasse her på siden, så er det en god ide først at overveje, hvad dine ønsker og behov er. Hvor meget værktøj har du, og skal der være plads til mange løsdele plus større typer af værktøj? I en stor værktøjskasse af plastik kan du oftest have plads til både de mest nødvendige ting som hammer, tommestok, skruetrækkere osv., og så er der ofte også plads til skruer, søm, rawlplugs i smarte indsatsbakker. Der får du et godt overblik over de forskellige ting.
Har du brug for en værktøjskasse, der også kan rumme større ting såsom din boremaskine og skruemaskine, så overvej en såkaldt teknikertaske, eller vælg den helt store model, hvor du får en hel værktøjstrolley. Med en stor trolley kan du få plads til det hele på én gang. Den er nem at flytte rundt med hjemme i dit eget værktøj, men knap så praktisk, hvis du skal have den meget med frem og tilbage.
Når du har besluttet dig for, hvordan din nye værktøjskasse skal se ud, så overvej, om du også skal bestille en sortimentæske eller to med hjem. Disse æsker gør det muligt for dig at sortere og organisere alle dine søm, skruer, møtrikker og andre småting, der hurtigt kan forsvinde for dig.

 

 

Fyld din nye værktøjskasse med praktisk værktøj

 

Er du vild med selv at kaste dig over projekter derhjemme, så er du kommet til det rette sted. Hvad end du kan lide store renoveringsprojekter eller blot kan lide at reparere en stol i ny og næ, så er det rette værktøj helt afgørende for, hvordan resultatet bliver. Gå derfor ikke kompromis med dit værktøj, men køb det bedste af slagsen lige her hos Faisto. Vi har alt i elværktøj lige fra boremaskiner til bajonetsave, men vi har også alt det håndværktøj, du har brug for. Se fx nærmere på vores udvalg af værktøjssæt, skruetrækkere eller vaterpas. Der er ikke noget ved at eje en stor og flot værktøjskasse, hvis ikke den rummer alt det værktøj, den har potentiale til.
Glem ikke at få arbejdstøj og sikkerhedsudstyr med i købet, så du ikke risikerer at komme til skade, når du ivrigt forsøger at nå i mål med dit projekt. Vi har sikkerhedsudstyr i form af både jakker, handsker, sko og briller.

 

 

Køb det du mangler hos Faisto

 

Har du kastet dig over et gør det selv-projekt, men står du og mangler en helt bestemt skruetrækker eller et særligt elværktøj, så kan du med stor sandsynlighed finde det her hos os. Vi elsker værktøj, og derfor har vi gjort os umage med at udvælge de allerbedste brands på markedet, så du kan få fat i noget værktøj, der virkelig dur, og som du kan have glæde af i rigtig mange år. Når du handler hos os, så sørger vi altid for at gøre det nemt, og det gør vi blandt andet ved at tilbyde lynhurtig levering. Bestiller du i dag inden kl. 16, så vil du med stor sandsynlighed modtage dine varer allerede i morgen. Køber du for mere end 1.000 kr., så giver vi dig fragten med helt kvit og frit. Dyk derfor ned i vores store univers af værktøj hos Faisto. Vi glæder os til at se, hvad du vælger.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering