Det tyske værktøjsbrand Wera blev grundlagt i 1936, og er særligt kendt for virksomhedens populære Wera-skruetrækkere og -værktøjssæt, der bruges af både garvede håndværkere og fritids gør-det-selv folk over hele verden. Her hos Faisto er vi meget stolte af, at kunne præsentere det spændende sortiment af produkter fra Wera, og vi håber, at du finder noget her, der vil passe helt perfekt til dine aktuelle behov.

Produkter

Filtre

Find de bedste skruetrækkere fra Wera

 

Som sagt er Wera bedst kendt for sine skruetrækkere og Wera-bits, og her på siden kan du både finde skruetrækkere, der sælges enkeltvist, og skruetrækkere, der sælges i Wera-skruetrækkersæt med mange forskellige størrelser og typer i én samlet boks eller rullemappe. Så kan du nemt have dine skruetrækkere med dig rundt alle vegne. Løser du typisk mange forskellige opgaver, er et værktøjssæt fra Wera alletiders køb. Så har du altid en skruetrækker, der passer helt præcist til dit projekt.
En god skruetrækker er blandt de mest basale ting, du bør have tilgængeligt i din værktøjskasse, og skruetrækkere fra Wera er altid et godt valg. Vi har dog også mange andre løsninger af Wera tools her hos Faisto, så vil du have endnu flere muligheder, kan du også med fordel dykke ned i vores øvrige sortiment af skruetrækkere.

 

 

Køb alt i værktøj hos os

Miks og match på tværs af brands og skruetrækkere for at skabe dit helt personlige sæt, eller køb et færdigt værktøjssæt fra Wera med mange blandede modeller. Det er helt op til dig at beslutte hvilken løsning, der passer allerbedst til dine behov. Når du har fundet din foretrukne løsning, kan du lægge den i kurven med det samme og gennemføre din bestilling. Så pakker vi din ordre og sender den afsted til dig hurtigst muligt. Har du bestilt én eller flere Wera-skruetrækkere eller måske et af de populære værktøjssæt fra Wera, kan du med garanti godt begynde at glæde dig. Wera er altid ensbetydende med produkter af højeste kvalitet, og her bliver du derfor ikke skuffet. Vi har alt det værktøj, du står og mangler, hvad end det skal være fra Wera eller en af vores mange andre spændende brands. Når du bestiller nye Wera tools hos os, så kan du se frem til levering i løbet af få hverdage og muligvis allerede i morgen, hvis du er heldig. Køber du stort ind, så giver vi dig ovenikøbet fri fragt (ved køb over 1.000 kr.). Skynd dig derfor at klikke dit nye værktøj fra Wera hjem. Vi er klar til at modtage din bestilling.

Få hjælp af os

Hos Faisto stræber vi altid efter at kunne tilbyde dig de bedste varer til de bedste priser. Og vi ved, at du også gerne vil have dine varer hurtigt, så du kan få dem i brug. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre, levering, vores returregler eller andet. Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 09.00 - 15.30. Udenfor kontortid er du altid velkommen til at sende os en mail på kundeservice@faisto.dk.

89 88 58 90

Alle hverdage mellem 09-15.30

Kundeservice@faisto.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 arbejdsdage.

Sikker betaling

Hurtig levering